Quantcast
Η ασφάλεια είναι ο κυριότερος παράγοντας για την επιλογή ενός ταξιδιωτικού προορισμού για το 2016 - enikonomia.gr
share

Η ασφάλεια είναι ο κυριότερος παράγοντας για την επιλογή ενός ταξιδιωτικού προορισμού για το 2016

δημοσιεύτηκε:

To 46% τουριστών δηλώνει ότι o κυριότερος παράγοντας για την επιλογή ενός ταξιδιωτικού προορισμού για το 2016 είναι η ασφάλεια μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις που καταγράφηκαν πρόσφατα στο Παρίσι και τη τραγωδία της αεροπορικής εταιρείας, Σαρμ ελ-Σέιχ, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα ταξιδιωτικού site Holidaysafe.co.uk. που βασίστηκε στη δημοσκόπηση των 2.300  επισκεπτών της.

Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν ότι: Το 33% των ταξιδιωτών επισημαίνει ότι ο δεύτερος πιο σημαντικός παράγοντας για την επιλογή ενός  προορισμού είναι το «value for money».

Πιο συγκεκριμένα, τα στοιχεία της έρευνας έδειξαν ότι: Το 52% δηλώνει ότι οι κυμαινόμενες συναλλαγματικές ισοτιμίες νομισμάτων είναι λιγότερο σημαντικός παράγοντας για την επιλογή ενός τουριστικού προορισμού. Ακόμη το 60% των ερωτηθέντων της έρευνας εκφράζει ότι τα ταξιδιωτικά τους σχέδια για τους επόμενους έξι μήνες δεν έχουν αλλάξει. Τα 3/4 των ερωτηθέντων έχουν ήδη αρχίσει να σχεδιάζουν τις διακοπές τους για το 2016, εκ των οποίων το 34% σκοπεύει να επιλέξει μακρινούς προορισμούς. Ενώ το 28% των ερωτηθέντων σκοπεύει να απολαύσει τις διακοπές του στο εξωτερικό το 2016.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.