Quantcast
Η Ε. Κουντουρά σε διεθνές συνέδριο Τουρισμού τον Απρίλιο στη Θεσσαλονίκη - enikonomia.gr
share

Η Ε. Κουντουρά σε διεθνές συνέδριο Τουρισμού τον Απρίλιο στη Θεσσαλονίκη

δημοσιεύτηκε:

Η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά θα δώσει το παρών στο διεθνές συνέδριο Τουρισμού με θέμα «Βόρεια Ελλάδα: 365 Ημέρες Τουρισμός» το οποίο θα πραγματοποιηθεί την 1η Απριλίου 2016 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Το συνέδριο συνδιοργανώνουν τα παρακάτω Επιμελητήρια: το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, Ελληνοβρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, Ελληνογαλλικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο, Ελληνογερμανικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο, το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας.

Ειδικότερα, τα θέματα που θα τεθούν στο συνέδριο είναι: Ο τουρισμός αλλιώς: εμπλουτίζοντας το προϊόν –παρατείνοντας την περίοδο, η τεχνολογία και οι υποδομές στην υπηρεσία του τουρισμού και η  επίδραση της διεθνούς αγοράς στον ελληνικό τουρισμό.

Ο στόχος του συνεδρίου είναι: η μεταφορά τεχνογνωσίας, η ανάδειξη βέλτιστων πρακτικών και η αποτύπωση των τάσεων της παγκόσμιας αγοράς τουρισμού με απώτερο σκοπό την αμεσότερη ανταπόκριση τοπικών επαγγελματιών του κλάδου στις ανάγκες του σύγχρονου τουρίστα.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.