Quantcast
Η Ελ. Κουντουρά στην Ηλεία για την «Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας» - enikonomia.gr
share

Η Ελ. Κουντουρά στην Ηλεία για την «Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας»

δημοσιεύτηκε:

Την Ηλεία επισκέφτηκε το Σαββατοκύριακο, η αναπληρώτρια Υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Tουρισμού, Έλενα Κουντουρά, στο πλαίσιο εκδηλώσεων για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, την Έλενα Κουντουρά βράβευσαν ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κατάκολου, Λεωνίδας Βαρουξής και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αρχαίας Ολυμπίας, Νίκος Ζαρόκωστας, για τη συμβολή της στην ανάπτυξη του τουρισμού στο νομό Ηλείας.

Η κ. Κουντουρά μίλησε στο φόρουμ για την κρουαζιέρα, τον Θαλάσσιο τουρισμό,  που αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για την Ελλάδα που είναι πρωταγωνιστής του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και βρίσκεται ψηλά στις προτεραιότητες του υπουργείου Τουρισμού.

Η αναπληρώτρια  Υπουργός επισκέφθηκε επίσης την ανθοκομική έκθεση Αμαλιάδας και συνομίλησε με πολίτες.

Η κ. Κουντουρά είχε επίσης μια σειρά διαδοχικών συναντήσεων  με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα, τον  αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Γιώργο Γεωργιόπουλο, τον αντιδήμαρχο αρμόδιο για την ανάπτυξη και τον τουρισμό του Δήμου Πύργου  Διονύση Μπέλτσο, τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πύργου Νίκο Κατσαρό, τον βουλευτή Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Βαξεβανάκη και τον πρώην βουλευτή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στο νομό  Γιάννη Κωνσταντόπουλο.

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.