Quantcast
Η Ελ. Κουντουρά στο 4ο Αραβο-Ελληνικό Οικονομικό Φόρουμ - enikonomia.gr
share

Η Ελ. Κουντουρά στο 4ο Αραβο-Ελληνικό Οικονομικό Φόρουμ

δημοσιεύτηκε:

Στην επέτειο των 35 χρόνων της ίδρυσης του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου, που  θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουνίου 2015, θα παραβρεθεί η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά και ο Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών, Γιώργος Τσίπρας.

Πρόκειται για το 4ο Αραβο-Ελληνικό Οικονομικό Φόρουμ «35 years of Excellence in

Partnership» το οποίο διοργανώνει το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Αναπτύξεως στο ξενοδοχείο «Divani Apollon Palace & Thalasso», όπου θα μιλήσουν η κ. Κουντουρά και ο κ. Τσίπρας.

Στο φόρουμ όσα στελέχη των ελληνικών επιχειρήσεων συμμετάσχουν, θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με υψηλόβαθμους αξιωματούχους και στελέχη, που θα προέρχονται από την οικονομική και επιχειρηματική κοινότητα των Αραβικών χωρών.

Το 4ο Φόρουμ αποσκοπεί στην περαιτέρω ενθάρρυνση και διευκόλυνση των επενδυτικών ροών, εν μέσω αυξανόμενου ενδιαφέροντος για επενδύσεις και από τις δύο πλευρές.

Στο φόρουμ, οι εργασίες θα επικεντρωθούν στους τομείς: Επενδύσεις στην Ελλάδα και στον Αραβικό κόσμο: εμπόδια και ευκαιρίες, Ανανεώσιμη ενέργεια, Υποδομές και Κατασκευαστικά Έργα.

Στο περιθώριο των εργασιών του 4ου Φόρουμ, θα διεξαχθούν και επιχειρηματικές

συναντήσεις (Β2Β) σε διμερές επίπεδο, στους  ακόλουθους τομείς: Μηχανική – Κατασκευές – Δομικά Υλικά, Ενέργεια – Ηλεκτρικά προϊόντα, Γεωργία – Επεξεργασία Τροφίμων, Φαρμακευτικά προϊόντα – Καλλυντικά, Κτηματομεσιτικά -Τουρισμός, Ναυτιλία – Μεταφορές – Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας, Τηλεπικοινωνίες – Τεχνολογία της Πληροφορίας, Συμβουλευτικές υπηρεσίες – Ασφάλειες – Τραπεζική, Προϊόντα & Συστήματα Ασφαλείας, Ύφανση – Ρουχισμός – Κόσμημα – Αξεσουάρ, Έπιπλο.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.