Quantcast
Η Ελλάδα στην παγκόσμια έκθεση τροφίμων, γεωργικών και κηπευτικών προϊόντων το 2016 - enikonomia.gr
share

Η Ελλάδα στην παγκόσμια έκθεση τροφίμων, γεωργικών και κηπευτικών προϊόντων το 2016

δημοσιεύτηκε:

Η Ελλάδα αναμένεται να συμμετάσχει στην παγκόσμια έκθεση τροφίμων και γεωργικών και κηπευτικών προϊόντων, «International  Green Week– Internationale Gruene Woche 2016» που θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως 24 Ιανουαρίου 2016 στην πρωτεύουσα της Γερμανίας, Βερολίνο, σύμφωνα σχετική ανακοίνωση της έκθεσης.

Στην έκθεση αυτή προσήλθαν φέτος περισσότεροι από 415.000 επισκέπτες και συμμετείχαν σε αυτή 1.660 εκθέτες από 70 χώρες.

Πρόκειται για την «81η International Green Week – Internationale Gruene Woche», ενώ την διοργάνωση της ελληνικής συμμετοχής την έχει αναλάβει η εταιρεία «GREAT – Trade Exhibitions and Exports – Consulting»σε συνεργασία με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Ακόμη στην εν λόγω έκθεση θα προβληθούν: συσκευασμένα τρόφιμα, γαλακτοκομικά, φρέσκα προϊόντα όλων των ειδών, φρούτα και λαχανικά, κρέας, λουκάνικα, αλιεύματα,ποτά, κρασί, σαμπάνια, μπύρα, τσάι, καφές, μπαχαρικά και βότανα, αγροτικός εξοπλισμός, ζωοτροφές, προμήθειες κήπου και θερμοκηπίων, γεωργικός και κηπουρικός εξοπλισμός, είδη κηπουρικής, θερμοκήπια, εξοπλισμός αλιείας, κυνηγιού, συσκευές για την κουζίνα και το νοικοκυριό.

Στην έκθεση αυτή αναμένεται να παραβρεθούν δημοσιογράφοι του κλάδου της γαστρονομίας, των τροφίμων και του lifestyle από διαφορετικές χώρες, ενώ  έκθεση αναμένεται να επισυναφθούν σημαντικές εμπορικές συμφωνίες των επαγγελματιών των τροφίμων, ποτών, παραγωγών κλπ. Ενώ αυτοί που θα προσέλθουν στην έκθεση θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν περαιτέρω για τις νέες τάσεις της αγοράς και τις προτιμήσεις των καταναλωτών, προκειμένου να ενισχύσουν τη δυναμική των προϊόντων τους.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.