Quantcast
Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας στο Βουκουρέστι - enikonomia.gr
share

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας στο Βουκουρέστι

δημοσιεύτηκε:

Στην επιτυχημένη έκθεση του Βουκουρεστρίου, TTR  – Romanian Tourism Fair δυναμική   παρουσία είχε το περίπτερο της  Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας  σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Βόλου, τον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου και τον Δήμο Νοτίου Πηλίου. 

 Μεταξύ άλλων η έκθεση αυτή διεξήχθη από τις 12 Μαρτίου έως  15 Μαρτίου 2015, όπου παρευρέθηκαν δημοσιογράφοι  που απασχολούνται με το τουριστικό ρεπορτάζ  αλλά και τουριστικοί πράκτορες της Ρουμανίας. 

Αξιοσημείωτο είναι δε ότι δημιουργήθηκαν επαφές  προκειμένου να συνεχιστεί η προβολή της Μαγνησίας στη Ρουμανία και στο άμεσο μέλλον.

 Επιπλέον το περίπτερο της  Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας είχε εκπαιδευμένο προσωπικό στα ρουμάνικα. Το προσωπικό του περιπτέρου του Νομού Μαγνησίας  διένεμε   φυλλάδια της  περιοχής αλλά πρόσφερε και  παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής στο ρουμάνικο κοινό, με αποτέλεσμα να αναπτυχθούν  οι προϋποθέσεις για εξαγωγές προϊόντων στο εξωτερικό από Ρουμάνους που ενδιαφέρονται να εισάγουν στις επιχειρήσεις τους ελληνικά προϊόντα. 

.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.