Quantcast
Η Περιφέρεια Αττικής στη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση του Βερολίνου 2015 - enikonomia.gr
share

Η Περιφέρεια Αττικής στη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση του Βερολίνου 2015

δημοσιεύτηκε:

Στη μεγαλύτερη διεθνή τουριστική έκθεση, «ITB 2015 του  Βερολίνου» συμμετέχει  η Περιφέρεια Αττικής, στο πλαίσιο του Προγράμματος Τουριστικής Προβολής.

 Η διοργάνωση αυτή πραγματοποιείται  από  τις 4 Μαρτίου έως 8 Μαρτίου  2015 και θα λάβουν μέρος και κορυφαίοι επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου από όλο τον κόσμο.

Μεταξύ άλλων  η Περιφέρεια της Αττικής  θα έχει δικό της περίπτερο στην έκθεση.  Ενώ η Αττική και τα νησιά του Αργοσαρωνικού αποτελούν κορυφαίοι «city-break» προορισμοί  της Ευρώπης.     

Όσοι  λοιπόν επιλέξουν να επισκεφτούν την Αττική, θα βιώσουν μια εμπειρία που καλύπτει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού επισκέπτη και συνδυάζει: αρχαίο και σύγχρονο πολιτισμό, αρχιτεκτονική, γαστρονομία, θέατρο, πολυτέλεια, ήλιο, θάλασσα, συνέδρια, φυσική ομορφιά, σπορ, μουσική, κάτω από τις καλύτερες καιρικές συνθήκες της Ευρώπης και τη μοναδική ελληνική φιλοξενία.  Αξιοσημείωτο είναι δε ότι, όσοι θα περάσουν από το περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα διαγωνισμό που θα δώσει τη δυνατότητα σε δύο τυχερούς, να απολαύσουν ένα μοναδικό τριήμερο ταξίδι για δύο άτομα στην Αττική.

Επιπλέον  οι επισκέπτες που θα προσέλθουν στην εκδήλωση, θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν μέσω διαδραστικών  χαρτών στα σημαντικότερα σημεία ενδιαφέροντος της Αθήνας, της Αττικής και των νησιών του Σαρωνικού. Κατ’ αυτό τον τρόπο, οι επισκέπτες μπορούν  να συλλέξουν σημαντικές πληροφορίες για  τα ταξίδια τους και να παρακολουθήσουν βίντεο σχετικά με την Αττική. Στο ελληνικό περίπτερο της έκθεσης θα υπάρχουν διαθέσιμα ποικίλα έντυπα σχετικά με τον προορισμό (όπως οδηγοί της Αττικής και σχετικό πληροφοριακό υλικό). Οι επισκέπτες  θα μπορούν να δοκιμάσουν ορισμένα από τα μοναδικά προϊόντα της Αττικής Γης, (όπως τα φυστίκια Αιγίνης, τα παραδοσιακά αμυγδαλωτά Ύδρας και το ιδιαίτερο Αττικό κρασί). Στο περίπτερο  της Περιφέρειας Αττικής έχουν προγραμματιστεί και συναντήσεις με δημοσιογράφους και ταξιδιωτικούς Φορείς της Γερμανικής αλλά και της διεθνούς τουριστικής αγοράς, στους οποίους θα γίνει  παρουσίαση της Αττικής και των νησιών της. 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.