Quantcast
Ιδρύθηκε Γραφείο Εξυπηρέτησης Επισκεπτών στην Αθήνα - enikonomia.gr
share

Ιδρύθηκε Γραφείο Εξυπηρέτησης Επισκεπτών στην Αθήνα

δημοσιεύτηκε:

Το νέο Τμήμα της Αστυνομίας με την ονομασία «Γραφείο Εξυπηρέτησης Επισκεπτών» δημιουργήθηκε στην Αθήνα (Πλατεία Κλαυθμώνος) με την συνδρομή του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (ΞΕΕ) και της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών Αττικής και Αργοσαρωνικού ( ΕΞΑΑΑ), προκειμένου να διευκολυνθεί αυθημερόν η εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

Τα εγκαίνια του Γραφείου Εξυπηρέτησης Επισκεπτών πραγματοποιήθηκαν στις 5 Νοεμβρίου 2015. Το γραφείο αυτό δημιουργήθηκε, ύστερα από σχετικά αιτήματα που υποβλήθηκαν από τον τουριστικό κλάδο της Αθήνας.

Πιο συγκεκριμένα, το «Γραφείο Εξυπηρέτησης Επισκεπτών” απαρτίζεται από Αστυνομικούς, οι οποίοι προέρχονται από το Τμήμα Τουριστικής Αστυνομίας αλλά και από την Υπηρεσία Ασφάλειας Αττικής.

Ακόμη η δημιουργία  του γραφείου στοχεύει στην ενίσχυση του τουρισμού στην Ελλάδα, με την άμεση και την αποτελεσματική εξυπηρέτηση των επισκεπτών- τουριστών, παρέχοντας σε αυτούς τις κατάλληλες οδηγίες και απαραίτητες πληροφορίες για τον τουριστικό κλάδο, αλλά και για θέματα αστυνομίας.

Το «Γραφείο Εξυπηρέτησης Επισκεπτών», είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας που δρομολογήθηκε μεταξύ:  

– του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη, το οποίο στελέχωσε με τους κατάλληλους αστυνομικούς την Υπηρεσία,

– του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (ΞΕΕ) το οποίο ανέλαβε την μίσθωση και τη διαμόρφωση του χώρου

– και της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών Αττικής και Αργοσαρωνικού (ΕΞΑΑΑ) η οποία εξόπλισε τα γραφεία προκειμένου να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του, το συντομότερο δυνατόν.

Αυτά, αποφασίσθηκαν επίσημα μέσω της «Συμφωνίας Συνεργασίας» που υπογράφηκε στις 23 Ιουλίου 2015 μεταξύ του γενικού γραμματέα Δημόσιας Τάξης, Δημήτρη Αναγνωστάκη και του προέδρου του ΞΕΕ, Γεωργίου Τσακίρη, παρουσία του προέδρου της ΕΞΑΑΑ, Αλέξανδρου Βασιλικού.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.