Quantcast
Il Messaggero: «Oι τουρίστες δεν τρομάζουν, στην έκρηξη κρατήσεων για την Ελλάδα» - enikonomia.gr
share

Il Messaggero: «Oι τουρίστες δεν τρομάζουν, στην έκρηξη κρατήσεων για την Ελλάδα»

δημοσιεύτηκε:

«Oι τουρίστες δεν τρομάζουν, στην Ελλάδα έκρηξη κρατήσεων για το καλοκαίρι», είναι ο τίτλος τους άρθρου της ιταλικής εφημερίδας, «Ιλ Μεσσατζέρο».

Ειδικότερα, το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει ότι: «Μέχρι σήμερα, έστω και αν η αντιπαράθεση ανάμεσα στην κυβέρνηση της Αθήνας, με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ γίνεται κάθε ημέρα και πιο σκληρή, τα στοιχεία των κρατήσεων οδηγούν προς το συμπέρασμα ότι θα είναι ένα θριαμβευτικό 2015».

Εν τω μεταξύ ο συντάκτης της «Ιλ Μεσσατζέρο», αναφέρει ότι: «Οι τρομοκρατικές επιθέσεις στην Τυνησία και η ανασφάλεια που επικρατεί στην Αίγυπτο, ωθούν εκατομμύρια Ευρωπαίους σε αναζήτηση ήλιου και θάλασσας προς την Ελλάδα, την Ιταλία και την Ισπανία».

Από την άλλη πλευρά η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά και η υπεύθυνη του γραφείου τουρισμού του ΕΟΤ της Ιταλίας, Κυριακή Μπουλασίδου επισημάνουν ότι: «Η Ελλάδα παραμένει πάντα φιλόξενη».

«Στην τηλεόραση και στις εφημερίδες πολλαπλασιάζονται οι εκκλήσεις για προσεκτική αντιμετώπιση της κατάστασης, αλλά, προς το παρόν, μόνη λογική συμβουλή είναι να μην υποκύψει, κανείς, στον πανικό και να μην ληφθούν βιαστικές αποφάσεις», σύμφωνα με  την εφημερίδα.

Παρακολουθήστε όλες τις εξελίξεις από το Liveblog του Enikonomia.gr

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.