Quantcast
ΞΕΕ: Γενική Συνέλευση για τις τάσεις τουριστικού κλάδου - enikonomia.gr
share

ΞΕΕ: Γενική Συνέλευση για τις τάσεις τουριστικού κλάδου

δημοσιεύτηκε:

Τα νέα πιεστικά ζητήματα που απασχολούν τους ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων της Ελλάδας αλλά και οι νέες διεθνές τάσεις που επικρατούν στον τουριστικό κλάδο θα είναι το αντικείμενο συζήτησης της 5ης Γενικής Συνέλευσης του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδας που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Φεβρουαρίου 2016 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan ΕXPO.

Στην εκδήλωση αυτή θα παρουσιαστούν, ο οικονομικός απολογισμός της προηγούμενης χρονιάς, θα γίνει ο απολογισμός των δράσεων του ΞΕE, τα χαρακτηριστικά του ξενοδοχειακού δυναμικού της Ελλάδας σύμφωνα με τη  μελέτη του Ινστιτούτου Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων. 

Παράλληλα, στην εκδήλωση αυτή αναμένεται να παρευρεθούν ο υπουργός Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού, Γιώργος Σταθάκης και η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά.

Ομιλητές συνέλευσης θα είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Τουριστικής Προώθησης και Προβολής του Βερολίνου (VisitBerlin), Μπούρκαρντ  Κίκερ, ο  Γενικός Γραμματέας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Τουρισμό στην Εστίαση και στον Αγροτικό Τομέα (EFFAT), Χάραλντ Βεντενχόφερ.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.