Quantcast
Jet2: Νέες πτήσεις προς ελληνικούς προορισμούς - enikonomia.gr
share

Jet2: Νέες πτήσεις προς ελληνικούς προορισμούς

δημοσιεύτηκε:

Νέους ελληνικούς προορισμούς προσθέτει στο φετινό καλοκαιρινό πρόγραμμα της, η αεροπορική εταιρεία Jet2 από το αεροδρόμιο του Εδιμβούργου.

Ειδικότερα, η αεροπορική εταιρεία προσθέτει δώδεκα προορισμούς από το αεροδρόμιο του Εδιμβούργου εκ των οποίων οι  τέσσερις αφορούν την Κρήτη, Ρόδο, Κεφαλονιά και Ζάκυνθο, οι δύο την Λάρνακα και Πάφο, ενώ οι υπόλοιπες πτήσεις είναι προς Αττάλεια, Νταλαμάν, Γκραν Κανάρια, Λανζαρότε, Τενερίφη και Βιέννη.

Παράλληλα η θυγατρική «Jet2holidays» αναμένεται να δημιουργήσει περισσότερες από 150 θέσεις εργασίας στο σκωτσέζικο αεροδρόμιο.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Jet2 και  της Jet2holidays, Στέβ Xεάπι  επισήμανε ότι: «αυτή η τεράστια επέκταση στο Εδιμβούργο δείχνει τη δέσμευση του ομίλου να επενδύσει στη Σκωτία και να προσφέρει στους πιστούς τοπικούς πελάτες του περισσότερες επιλογές και ευελιξία στον προγραμματισμό των διακοπών τους για το επόμενο έτος. Ο όμιλος σχεδόν διπλασιάζει τα δρομολόγια από το Εδιμβούργο, ενώ θα προσθέσει ακόμη ένα αεροσκάφος στο στόλο των 55 αεροσκαφών που διαθέτει σήμερα, προκειμένου οι θέσεις εργασίας να αυξηθούν κατά 55%».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.