Quantcast
JT TOURISTIK: «Απολαύστε ένα αξέχαστο ταξίδι στην Αθήνα» - enikonomia.gr
share

JT TOURISTIK: «Απολαύστε ένα αξέχαστο ταξίδι στην Αθήνα»

δημοσιεύτηκε:

Τουριστικά πακέτα για την Αθήνα προτείνει η διοίκηση του τουριστικού πρακτορείου της Γερμανίας, JT TOURISTIK στους ταξιδιώτες της.

Ειδικότερα τα στελέχη της JT TOURISTIK προτείνουν στους ταξιδιώτες να επιλέξουν τα τουριστικά πακέτα (28/10/2015- 26/1/2016) για την Αθήνα, τα οποία περιλαμβάνουν ξενοδοχεία 3 ή 4 αστέρων  για τρεις ημέρες διαμονής με τιμές διάθεσης από 238 ευρώ έως 348 ευρώ.

Μάλιστα το άρθρο αναφέρει χαρακτηριστικά: «Απολαύστε ένα αξέχαστο ταξίδι στην Αθήνα. Η  πρωτεύουσα της Ελλάδας, η  Αθήνα εντάσσεται στην παγκόσμια λίστα με τις πιο σημαντικές πόλεις καθώς διαθέτει πολλά μουσεία και αξίζει κανείς να γνωρίσει από κοντά τον πολιτισμός της. Η Ακρόπολη βρίσκεται στην καρδιά της πρωτεύουσας και θεωρείται ένα από τα πιο γνωστά και σημαντικά αξιοθέατα της πόλης. Ακόμη η Αθήνα διαθέτει αρχαιολογικούς χώρους όπως ο  Παρθενώνας, το Ερέχθειο και τα Προπύλαια, το  Ναό του Ηφαίστου, αλλά μπορεί  κανείς να επισκεφτεί και το παλαιό γραφικό κέντρο της πόλης, την Πλάκα», ανφέρει το γερμανικό τουριστικό πρακτορείο.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.