Quantcast
Καμιά ακύρωση από Γερμανούς τουρίστες για διακοπές στην Ελλάδα - enikonomia.gr
share

Καμιά ακύρωση από Γερμανούς τουρίστες για διακοπές στην Ελλάδα

δημοσιεύτηκε:

Δημοφιλής τουριστικός προορισμός παραμένει και φέτος η Ελλάδα για τους Γερμανούς τουρίστες, παρά το κλείσιμο των τραπεζών και το μαζικό «όχι» των Ελλήνων στο δημοψήφισμα της Κυριακής, σύμφωνα με την Γερμανική Ομοσπονδία Τουρισμού (DRV).

Ειδικότερα, οι Γερμανοί τουρίστες συνεχίζουν να επισκέπτονται μαζικά την χώρα και αυτό το καλοκαίρι, χωρίς  να έχει καταγραφεί κάποια ακύρωση στις προκρατήσεις των τουριστικών πακέτων  για την Ελλάδα.

Ο εκπρόσωπος της DRV αναφέρει σε δελτίο Τύπου ότι: «Η  Ελλάδα, οι παραλίες της και ο ήλιος της, συνεχίζουν να παραμένουν  αυτό το καλοκαίρι, ένας από τους πιο αγαπημένους τουριστικούς προορισμούς των Γερμανών».

Σημειώνεται ότι 200 έως 250  χιλιάδες Γερμανοί τουρίστες,  απολαμβάνουν αυτή τη στιγμή τις διακοπές  τους στην Ελλάδα, ένας αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες, ενόψει της έναρξης της περιόδου των θερινών διακοπών σε πολλά κρατίδια, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Το 2014 περίπου 2,5 εκατομμύρια Γερμανοί  τουρίστες επισκέφθηκαν την Ελλάδα, ( δηλαδή αριθμός αυξήθηκε  8,5%). Πρόκειται για μία τάση που αναμένεται να αυξηθεί περαιτέρω φέτος, όπως υποστηρίζεται.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.