Quantcast
Καμίνης: Η Αθήνα επιστρέφει δυναμικά στην παγκόσμια αγορά τουρισμού και συνεδρίων - enikonomia.gr
share

Καμίνης: Η Αθήνα επιστρέφει δυναμικά στην παγκόσμια αγορά τουρισμού και συνεδρίων

δημοσιεύτηκε:

Η Αθήνα επιστρέφει δυναμικά στην παγκόσμια αγορά τουρισμού και συνεδρίων, ανέφερε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης στο πλαίσιο της Έκθεσης IMEX 2015 προαναγγέλοντας επίσης πως σχεδιάζεται μία ολοκληρωμένη στρατηγική για τον τουρισμό της πόλης.

Ειδικότερα ο κ. Καμίνης ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Η Αθήνα δεν είναι απλώς ένας  προορισμός που ανακάμπτει σε μία περίοδο κρίσης, αλλά είναι μία πόλη που διεκδικεί τη θέση που της αξίζει μεταξύ των σημαντικότερων οικουμενικών κέντρων προσέλκυσης διεθνών συναντήσεων για την προαγωγή και ανέλιξη των ιδεών, των επιστημών, του πολιτισμού. Η Αθήνα δεν σήκωσε τα χέρια, αλλά πρωταγωνιστεί ως τόπος διοργάνωσης φιλοξενώντας εμβληματικών εκδηλώσεων της διεθνούς κοινότητας, όπως η έκθεση Documenta που θα φιλοξενηθεί σε συνεργασία με τον Δήμο του Κάσελ, το διεθνές forum για τη Δημοκρατία που διοργανώνουν οι New York Times».

Το Politicians Forum πραγματοιήθηκε στο πλαίσιο της έκθεσης ΙΜΕΧ 2015 στη Φρανκφούρτη παρουσία κορυφαίων παραγόντων και επιχειρηματιών της διεθνούς συνεδριακής αγοράς, κυβερνητικών αξιωματούχων και εκπροσώπων προορισμών από 40 χώρες.

 

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.