Quantcast
Koινωνικός Τουρισμός 2023 -2024: Εντός της ημέρας οι οριστικοί πίνακες των δικαιούχων - enikonomia.gr
share

Koινωνικός Τουρισμός 2023 -2024: Εντός της ημέρας οι οριστικοί πίνακες των δικαιούχων

δημοσιεύτηκε:

Σήμερα αναμένεται να αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΔΥΠΑ οι οριστικοί πίνακες των δικαιούχων του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού 2023-2024.

Υπενθυμίζεται πως τα προσωρινά αποτελέσματα του προγράμματος αναρτήθηκαν στις 21 Ιουνίου στην ιστοσελίδα της ΔΥΠΑ και η διαδικασία για την ολοκλήρωση των ενστάσεων ολοκληρώθηκε το Σάββατο 24 Ιουνίου στις 6 μ.μ. Το πρόγραμμα θα “τρέξει”  από την 1η Ιουλίου 2023 και στο πλαίσιο αυτού θα δοθούν 300.000 επιταγές.

Πάντως για όσους δεν υπάρχει ένδειξη Επιταγής Κοινωνικού Τουρισμού σημαίνει πως δεν έχουν επιλεγεί για την επιδότηση διαμονής τους σε τουριστικά καταλύματα.

Πώς θα ενημερωθείτε για τα οριστικά αποτελέσματα

Οι ενδιαφερόμενοι για να ενημερωθούν για τους οριστικούς πίνακες του προγράμματος θα πρέπει να ακολουθήσουν τα παρακάτω βήματα:

  • Αρχικά θα πρέπει να εισέλθουν στο  https://www.dypa.gov.gr/
  • Μετά θα πρέπει να κλικάρουν στο   «Οριστικά Αποτελέσματα» και να πατήσουν στο «Δικαιούχοι».
  • Πηγαίνουν  στο τέλος της σελίδας και ανοίγουν  ένα από τα παρακάτω αρχεία:

Μητρώο Δικαιούχων – Ωφελουμένων

Οριστικός Πίνακας Αποκλειομένων Δικαιούχων

Οριστικός Πίνακας Αποκλειομένων Ωφελούμενων Μελών

Οριστικός Πίνακας μη Επιλεγομένων Δικαιούχων λόγω Μοριοδότησης

Συνεπώς για να βρουν οι ενδιαφερόμενοι εάν είναι δικαιούχοι στον πίνακα θα πρέπει να αναζητήσουν τα 4 τελευταία ψηφία του ΑΦΜ τους και τα 4 τελευταία ψηφία του ΑΜΚΑ  τους, όπου εκεί θα αναγράφονται:

  • Οι Κωδικοί Αριθμοί Αιτήσεων των δικαιούχων, τα 4 τελευταία ψηφία του ΑΦΜ  τους και τα 4  τελευταία ψηφία του  ΑΜΚΑ
  • Tα μόρια των δικαιούχων για καθένα από τα κριτήρια επιλογής, τυχόν προσαύξηση (για τις περιπτώσεις ΑμεΑ), η συνολική μοριοδότηση και η σειρά κατάταξής τους.
  • Tα αρχικά και τα δύο τελικά γράμματα του ονοματεπώνυμου των ωφελούμενων μελών ανά δικαιούχο και τα 4 τελευταία ψηφία του  ΑΜΚΑ  τους.

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζετε για το πρόγραμμα

Επίσης οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν για το πρόγραμμα τα εξής:

Οι  διανυκτερεύσεις 

Οι δικαιούχοι-ωφελούμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν έως 6 διανυκτερεύσεις σε τουριστικό κατάλυμα που επιλέγουν από το «Μητρώο Παρόχων» της ΔΥΠΑ κατόπιν απευθείας συνεννόησής τους με τον πάροχο. Ωστόσο:

  • Έως 10 διανυκτερεύσεις με μηδενική ιδιωτική συμμετοχή μπορούν να πραγματοποιήσουν οι πολίτες σε τουριστικά καταλύματα της Λέρου, Λέσβου, Χίου, Κω και στον νομό Έβρου.
  • Έως 12 διανυκτερεύσεις μπορούν να πραγματοποιήσουν οι πολίτες σε καταλύματα των Δήμων Ιστιαίας- Αιδηψού και Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας της Β. Εύβοιας και της Σάμου.

Σημειώνεται δε πως μέσω της ιστοσελίδας https://www.koinonikostourismos.gr/ οι δικαιούχοι του προγράμματος θα μπορούν να ενημερωθούν για τα καταλύματα που είναι διαθέσιμα στο πλαίσιο του προγράμματος.

 

 

 

 

 

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.