Quantcast
Κοινωνικός Τουρισμός 2023-2024: Έτσι θα αξιολογηθούν οι αιτήσεις - Πότε θα αναρτηθούν τα αποτελέσματα - enikonomia.gr
share

Κοινωνικός Τουρισμός 2023-2024: Έτσι θα αξιολογηθούν οι αιτήσεις – Πότε θα αναρτηθούν τα αποτελέσματα

δημοσιεύτηκε:

Διευκρινίσεις για την πλατφόρμα που ξανανοίγει για το πρόγραμμα  Κοινωνικού Τουρισμού και που αφορά σε εργαζομένους και ανέργους έδωσε η υποδιοικητής της ΔΥΠΑ, Γιάννα Χόρμοβα μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Εμείς ανοίγουμε την πλατφόρμα από την Παρασκευή στις 5 ώρα το απόγευμα για τις αιτήσεις του προγράμματος και θα παραμείνει ανοιχτή έως την Κυριακή στις 12 ώρα το βράδυ για όλους τους ΑΦΜ ώστε να προλάβουν όλοι να υποβάλουν την αίτησή τους, να αξιολογηθούν οι αιτήσεις και να δοθεί η δυνατότητα στους δικαιούχους να μετέχουν στο πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού της Δημόσιας Υπηρεσίας  Απασχόλησης» τόνισε η κυρία Χόρμοβα.

«Θα υπάρξει αξιολόγηση των αιτήσεων. Τα κριτήρια είναι όλα αναρτημένα στο site και στη δημόσια πρόσκληση της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης. Αυτά αφορούν σε αυξημένη μοριοδότηση ατόμων με αναπηρία και μονογονεϊκών οικογενειών. Θα είναι κλιμακωτή η μοριοδότηση όσο πιο πολύ ανεβαίνει το εισόδημα αλλά και θα υπάρξει μοριοδότηση με βάση τον αριθμό των τέκνων» σημείωσε.

Κοινωνικός Τουρισμός 2023-2024: Πότε θα βγουν τα  αποτελέσματα 

Υπενθύμισε δε πως «το πρόγραμμα θα ανοίξει 1η Ιουλίου και τα οριστικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν άμεσα μετά την εξέταση των ενστάσεων. Η αξιολόγηση γίνεται μέσω του Πληροφοριακού Συστήματός μας» .

Και αποκάλυψε πως «μέσα στην επόμενη εβδομάδα ανακοινώνονται οι προσωρινοί δικαιούχοι του προγράμματος. Ανοίγουν οι ενστάσεις για 3 ημέρες με την ανακοίνωση προσωρινών δικαιούχων. Εξετάζονται οι ενστάσεις και μετά το πέρας του τριημέρου, συν 2 ημέρες για την εξέταση των ενστάσεων ανακοινώνονται τα οριστικά αποτελέσματα».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ της ΕΡΤ1:

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.