Quantcast
Κοινωνικός Τουρισμός 2023-2024: Πότε θα ενημερωθούν οι δικαιούχοι για τα vouchers - Τι λέει η ΔΥΠΑ - enikonomia.gr
share

Κοινωνικός Τουρισμός 2023-2024: Πότε θα ενημερωθούν οι δικαιούχοι για τα vouchers – Τι λέει η ΔΥΠΑ

δημοσιεύτηκε:

Την ημερομηνία που θα ενημερωθούν οι δικαιούχοι για το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού 2023-2024 αποκάλυψε ο διοικητής της ΔΥΠΑ, Σπύρος Πρωτοψάλτης μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ.

«Tώρα ξεκινάμε την αξιολόγηση και θέλουμε προφανώς μέσα στο επόμενο δεκαήμερο να βγάλουμε τα προσωρινά αποτελέσματα» είπε ο κ. Πρωτοψάλτης αναφερόμενος στο πρόγραμμα.

Η  ανακοίνωση για τα αποτελέσματα του προγράμματος  θα γίνει με δελτία Τύπου και αναρτήσεις των πινάκων με τους επιτυχόντες στην ιστοσελίδα τους, σημείωσε και μίλησε για τις καινοτομίες που έχουν γίνει στο πρόγραμμα. 

« O Κοινωνικός Τουρισμός είναι ένα πρόγραμμα που υλοποιεί η ΔΥΠΑ – πρώην ΟΑΕΔ από το 2013, οπότε υπάρχει μεγάλη τεχνογνωσία. Κάθε χρόνο το πρόγραμμα κυλάει ομαλά, κάνουμε διάφορες καινοτομίες τα τελευταία 2 -3 χρόνια όπως τα ακτοπλοϊκά , όπως κατά 20% αυξημένη επιδότηση τον Αύγουστο που θα ισχύσει φέτος και για Χριστούγεννα και Πάσχα, όπως η έναρξη  του προγράμματος στην 1η Ιουλίου αντί για 1η Αυγούστου και το πιο σημαντικό είναι ότι αυξήσαμε τον αριθμό επιταγών. Κάποτε ήταν 100 χιλιάδες τώρα είναι 300 χιλιάδες.  Οπότε έχουμε τριπλασιάσει τον προϋπολογισμό του προγράμματος και προσπαθούμε να κάνουμε ακόμη καλύτερα πράγματα »  σημείωσε με έμφαση.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.