Συνολικά ενεργοποιήθηκαν 38.000 επιταγές του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού 2020-2021 του ΟΑΕ, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου, σε τουριστικά καταλύματα της χώρας, καθώς και 4.670 επιταγές ακτοπλοϊκής μεταφοράς. Ενδεικτικά, οι Περιφερειακές Ενότητες με τον μεγαλύτερο αριθμό ενεργοποιημένων επιταγών σε τουριστικά καταλύματα είναι η Χαλκιδική, η Εύβοια, η Πρέβεζα και η Λευκάδα.
Υπενθυμίζεται ότι οι διακοπές με το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού 2020-2021 μπορούν να πραγματοποιηθούν έως τις 31 Ιουλίου 2021 σε τουριστικά καταλύματα του Μητρώου Παρόχων του ΟΑΕΔ.
Για αναλυτικές πληροφορίες, τους όρους και τις προϋποθέσεις του προγράμματος, καθώς και πλήρεις οδηγίες για τη διαδικασία ενεργοποίησης των επιταγών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τη διεύθυνση https://www.oaed.gr/koinonikos-toyrismos.
Κοινωνικός Τουρισμός: 38.000 επιταγές το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου
δημοσιεύτηκε:
22:54
, 27 Ιουλίου 2021
Τουρισμός
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα
57 λεπτά πριν
Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας: Διπλό αίτημα εκταμίευσης πόρων ύψους 1,17 δισ. ευρώ υπέβαλε η...
2 ώρες πριν
Τι αλλάζει στα ενοίκια – Αναλυτικός οδηγός
4 ώρες πριν
Υπερταμείο: Αυτός είναι ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος των Συγκοινωνιών Αθηνών – Ομίλου ΟΑΣΑ
ENIKOS NETWORK
Σεργκέι Ριαμπκόφ: «Αργή πρόοδος» στις διαπραγματεύσεις για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία
