Quantcast
Κουντουρά: Στόχος η ενίσχυση ροής επισκεπτών υψηλού εισοδήματος από τη Σαουδική Αραβία - enikonomia.gr
share

Κουντουρά: Στόχος η ενίσχυση ροής επισκεπτών υψηλού εισοδήματος από τη Σαουδική Αραβία

δημοσιεύτηκε:

Την ενίσχυση της ροής επισκεπτών υψηλού εισοδήματος από τη Σαουδική Αραβία προς την Ελλάδα, προσδοκά η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Έλενα Κοντούρα η οποία θα συμμετάσχει στην πρώτη ιστορικά εκδήλωση του ελληνικού τουρισμού στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας, «1ο Greek Tourism Workshop».

Ειδικότερα, η κ. Κουντουρά  θα έχει μια σειρά διαδοχικών συναντήσεων με εκπροσώπους της κυβέρνησης της Σαουδικής Αραβίας, προκειμένου να υπάρξουν  νέες επενδύσεις στην Ελλάδα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου.

Αρχικά η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Σαουδαραβικής Επιτροπής Τουρισμού και Αρχαιοτήτων (SCTA) Πρίγκιπα  Σουλτανμπίν  Σαλμανμπίν και με τον υπουργό Μεταφορών  Αμπντουλαχμπίν  Αμπντουλραχμαν Αλ – Μουκμπέλ , Αμπντουλαζίζ  Αλσάουντ.

Στην συνέχεια η υπουργός θα έρθει σε επαφή με τους: υφυπουργό Υγείας  Ντρ  Μοχάμμεντ Αλ Κχοσχάιν , τον υφυπουργό Ενημέρωσης  Ντρ. Αμπντουλλαχ Αλτσασσέρ αλλά και με τον πρόεδρο της «Kingdom Holding Co» Πρίγκιπα Αλ Βάλεεντμπίν  Ταλαλμπίν   Αμπντουλαζίζ  Αλσάουντ.

Εν τω μεταξύ στο πλαίσιο του Greek Tourism Workshop θα προβληθούν ελληνικοί προορισμοί και τουριστικά προϊόντα της χώρας σε ένα επιλεγμένο κοινό τοπικών τουριστικών επιχειρήσεων και μέσων μαζικής ενημέρωσης της Σαουδικής Αραβίας.

Ενώ θα δημιουργηθούν και επαγγελματικές επαφές μεταξύ των συμμετεχουσών ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων και των κατά τόπους ταξιδιωτικών πρακτορείων.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.