Quantcast
Κουντουρά: Χρειάζεται να επιτευχθεί η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου - enikonomia.gr
share

Κουντουρά: Χρειάζεται να επιτευχθεί η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου

δημοσιεύτηκε:

Στην Κρήτη μετέβη η Έλενα Κουντουρά, όπου πραγματοποιεί σειρά συναντήσεων με τουριστικούς και άλλους θεσμικούς φορείς.

Η αναπληρώτρια υπουργός  Τουρισμού συναντήθηκε την Τετάρτη με την Ένωση Ξενοδοχείων Ηρακλείου, τον Παγκρήτιο Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων και τον Σύνδεσμο Τουριστικών ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης. Παρέστη στα εγκαίνια του εικαστικού φεστιβάλ “Orange Water” όπου και προσφώνησε τον επίσημο χαιρετισμό.

Σήμερα Πέμπτη πραγματοποίησε σύσκεψη με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για θέματα που αφορούν τον τουρισμό και ευρύτερα θέματα της περιφέρειας, αλλά και με άλλους φορείς, όπως το δήμαρχο Αγ. Νικολάου Ζερβό Αντώνιο, τον πρόεδρο ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων κ. Μπαμιεδάκη και άλλους.

Επίσης συναντήθηκε με τον πρόεδρο του εργατικού κέντρου νομού Ηρακλείου και τον σύνδεσμο Ξενοχοδοϋπαλλήλων νομού Ηρακλείου και συζήτησαν μαζί της θέματα του κλάδου.

«Είχαμε μια εξαιρετική συνάντηση με τον Περιφερειάρχη, τους Αντιπεριφερειάρχες και τον εντεταλμένο σύμβουλο τουρισμού. Συζητήσαμε για τα θέματα υποδομών, αυτό που ενδιαφέρει όλη την Ελλάδα είναι η επιμήκυνση της περιόδου και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με τη συνεργασία των Περιφερειών και των τοπικών φορέων» ανέφερε η κα Κουντουρά.

Επίσης, είπε ότι συζήτησαν το θέμα των επενδύσεων στον τουρισμό, προσθέτοντας « οι υποδομές στο νησί θα πρέπει να στηριχθούν γιατί η Κρήτη έχει όλες τις δυνατότητες να πρωταγωνιστήσει και στην επιμήκυνση της περιόδου».

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.