Quantcast
Κρήτη: Περισσότεροι από 100.000 Πολωνοί τουρίστες το 2015 - enikonomia.gr
share

Κρήτη: Περισσότεροι από 100.000 Πολωνοί τουρίστες το 2015

δημοσιεύτηκε:

«Περισσότεροι από 100.000 Πολωνοί τουρίστες επισκέφτηκαν φέτος την Κρήτη, κατατάσσοντας κατά αυτόν τον τρόπο το νησί στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των Πολωνών» ανέφερε πρόσφατα ο εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης Μιχάλης Βαμιεδάκης, βασιζόμενος στα αποτελέσματα της πρώτης τουριστικής έκθεσης «Grecka Panorama 2015» που πραγματοποιήθηκε στη Βαρσοβία.

Ο κ. Βαμιεδάκης συμπλήρωσε ότι τα πρώτα δείγματα κρατήσεων για το 2016 είναι ενθαρρυντικά, παρουσιάζοντας την Κρήτη στην πρώτη 5άδα των προτιμήσεων γενικά των Πολωνών τουριστών και πρώτη μεταξύ των ελληνικών προορισμών. Η πολωνική αγορά είναι μια από τις σημαντικότερες και πολλά υποσχόμενες ανερχόμενες αγορές της Ευρώπης τόσο για την  Κρήτη όσο για την Ελλάδα γενικότερα.

«Η έκθεση ολοκληρώθηκε με επιτυχία, αφού η επισκεψιμότητα στο περίπτερο της περιφέρειας Κρήτης ήταν ιδιαίτερα μεγάλη και πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με σημαντικούς επιχειρηματίες και επαφές με τουρ οπερέιτορ που εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για τη Κρήτη»,σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βαμιεδάκης.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.