Quantcast
Κρουαζιέρα: Οι εταιρείες αφαιρούν την Τουρκία από το πρόγραμμα τους - enikonomia.gr
share

Κρουαζιέρα: Οι εταιρείες αφαιρούν την Τουρκία από το πρόγραμμα τους

δημοσιεύτηκε:

Η διοίκηση των εταιρειών κρουαζιέρων αποφεύγει να εντάξει στο πρόγραμμα της την Τουρκία, ωστόσο οι τουριστικοί πράκτορες προσπαθούν να ενισχύσουν τις προκρατήσεις των τουριστικών πακέτων για  την Κωνσταντινούπολη λόγω της πρόσφατης τρομοκρατικής επίθεσης που καταγράφηκε στη χώρα, σύμφωνα με δημοσίευμα της fvw.

Μάλιστα το σχετικό δημοσίευμα ανέφερε ότι: «Αρκετές εταιρείες κρουαζιέρας έχουν ανακοινώσει ότι θα σταματήσουν τα δρομολόγια προς τα τούρκικα λιμάνια, λόγω της τρομοκρατικής επίθεσης που καταγράφηκε στη χώρα με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 10 Γερμανοί τουρίστες».

«Χαρακτηριστικά παραδείγματα εταιρειών κρουαζιέρων που έχουν αφαιρέσει από το πρόγραμμα τους δρομολόγια προς τα τούρκικα λιμάνια είναι οι παρακάτω: Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises, Regent Seven Seas Cruises, Crystal Cruises», προστίθεται στο σχετικό δημοσίευμα.

Ακόμη η εκπρόσωπος της TUI Γερμανίας επισήμανε ότι: «Οι εκπρόσωποι των τουριστικών πρακτορείων της Γερμανίας βλέπουν ότι είναι χαμηλή ζήτηση για τα τουριστικά πακέτα της Τουρκίας. Βλέπουμε μια μετατόπιση της ζήτησης από τα ανατολικά προς τα δυτικά».

Την δική του άποψη επί του θέματος εξέφρασε και ο  Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου «DER Touristik» Σόρεν Χάρτμανν  λέγοντας ότι είναι: «Είναι αναγκαίο να απαιτήσουμε από τους εταίρους μας ότι θα πρέπει να υπάρχει περισσότερο προσωπικό ασφαλείας στα ξενοδοχεία και στις παραλίες της Τουρκίας».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.