Quantcast
«Le Figaro»: Αυτά είναι τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδας για να επισκεφτείτε φέτος το καλοκαίρι - enikonomia.gr
share

«Le Figaro»: Αυτά είναι τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδας για να επισκεφτείτε φέτος το καλοκαίρι

δημοσιεύτηκε:

Τη λίστα με τα ομορφότερα νησιά  της Ελλάδας για να επισκεφτούν οι  τουρίστες φέτος το καλοκαίρι παρουσιάζει η ιστοσελίδα της  «Le Figaro».  Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται: η Κρήτη, η  Κέρκυρα, η Μύλος, η Κάλυμνος, η Σύρος, η Πάτμος, η Χίος και η Ρόδος.

Μεταξύ άλλων η Le Figaro  αναφέρει πως «η Πάτμος είναι το απόλυτο καταφύγιο για ηρεμία. Στο νησί αυτό ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος έγραψε το Βιβλίο της Αποκάλυψης και αυτό είναι  ιδανικό για να φορτίσουν οι επισκέπτες  τις μπαταρίες τους. Επίσης το νησί διαθέτει πολλές πανέμορφες παραλίες αλλά και μέρη προσκυνήματος. Συνολικά 51 πλούσια διακοσμημένα μοναστηριακά συγκροτήματα, εκκλησίες, ερημητήρια και μοναστήρια συνδυάζονται για να δώσουν στην Πάτμο μια μοναδική πνευματική αύρα. Το βράδυ, κάτοικοι και επισκέπτες συναντιούνται στις πλατείες του λιμανιού της Σκάλας ή της Χώρας στην κορυφή του λόφου για να μοιραστούν στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης μέσα σε μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα».

Υμνεί και το βρετανικό Readers Digest την Πάρο 

Αλλά και το βρετανικό Readers Digest προτείνει στους τουρίστες να κάνουν φέτος τις διακοπές  στην Πάτμο.

. Σύμφωνα με τον αρθρογράφο, η Πάτμος είναι το Ιερό Νησί της Ελλάδας που κατακλύζεται από μυστηριακή ενέργεια. Πεζοπορία, τοπική κουζίνα και εξαιρετικές τουριστικές υπηρεσίες συνθέτουν έναν μοναδικό προορισμό για όσους επιζητούν την ποιότητα στο ταξίδι τους.

«Η πληρότητα στα ανοικτά  τουριστικά καταλύματα  άγγιξε το 100% τις ημέρες του Πάσχα, ενώ οι προοπτικές για το επικείμενο καλοκαίρι είναι πολύ θετικές.  Η Πάτμος είναι ένα νησί που έχει πολλές πλευρές τις οποίες μπορεί να ανακαλύψει κανείς, κάτι που το τονίζουμε και στο αφιέρωμα μας», τόνισε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου, Νίκος Κουτούζος. Σημειώνεται δε πως τα δύο νέα αφιερώματα για το νησί της Αποκάλυψης ήταν αποτέλεσμα προγραμματισμένων δημοσιογραφικών επισκέψεων με πρωτοβουλία του Δήμου Πάτμου.

 

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.