Quantcast
Μιλάνο: 145 χώρες συμμετέχουν στη μεγάλη διεθνή έκθεση διατροφής 2015 - enikonomia.gr
share

Μιλάνο: 145 χώρες συμμετέχουν στη μεγάλη διεθνή έκθεση διατροφής 2015

δημοσιεύτηκε:

Περίπου 145 χώρες (ανάμεσα σε αυτές και η Ελλάδα) συμμετέχουν στη  μεγάλη διεθνή έκθεση διατροφής, «ΕΧΡΟ Μιλάνο 2015», προκειμένου να δοθούν κοινές λύσεις στο θέμα της διατροφής, αλλά και  να προωθηθούν καινοτόμες προσεγγίσεις προς ένα βιώσιμο μέλλον, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της έκθεσης.

Ειδικότερα, το θέμα της έκθεσης είναι «Feeding the Planet, Energy for Life» και διεξάγεται από την 1η Μαΐου και θα διαρκέσει έως την 31η Οκτωβρίου 2015.

Στην έκθεση αυτή, οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν και να γευτούν τα καλύτερα πιάτα  της κάθε συμμετέχουσας χώρας, καθώς θα προβάλλονται τα αγροτικά προϊόντα (διατροφής) αλλά και οι  γαστρονομικές παραδόσεις της εκάστοτε χώρας.

Αξιοσημείωτο είναι ότι στην «ΕΧΡΟ Μιλάνο 2015» αναμένεται να προσέλθουν περισσότεροι από 25 εκατομμύρια επισκέπτες  κατά τη διάρκεια των 6 μηνών.

Σκοπός της  έκθεσης δεν είναι μόνο η προβολή αρχιτεκτονικών επιτευγμάτων και δραστηριοτήτων, αλλά και η ενεργή συμβολή στο δημόσιο διάλογο για την εκπαίδευση σε θέματα τροφίμων και διατροφής.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.