Quantcast
Μπρίνκμαν: Ρεκόρ σημείωσαν οι πωλήσεις αεροπορικών εισιτηρίων για την Ελλάδα - enikonomia.gr
share

Μπρίνκμαν: Ρεκόρ σημείωσαν οι πωλήσεις αεροπορικών εισιτηρίων για την Ελλάδα

δημοσιεύτηκε:

Σταδιακή ανάκαμψη καταγράφηκε στις προκρατήσεις των αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων των τουριστών με προορισμό την Ελλάδα, την καλοκαιρινή περίοδο (Ιούλιος – Αύγουστος 2015), σύμφωνα με στοιχεία της έρευνας της Travelplanet24, η οποία βασίστηκε στα εισιτήρια που κλείστηκαν από την 1 Ιανουαρίου 2015 έως 21 Ιουλίου 2015 από όλες τις ιστοσελίδες της εταιρείας (Tripsta) για την ταξιδιωτική περίοδο 1 Ιουλίου 2015 έως 31 Αυγούστου 2015.

Ο διευθύνων σύμβουλος και ο ιδρυτής της Travelplanet24, Φ. Μπρίνκμαν ανέφερε ότι: «Ρεκόρ σημείωσαν οι πωλήσεις των αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτήριων την Δευτέρα 21 Ιουλίου, καθώς μέσα σε μια μέρα καταγράφηκαν περισσότερες από 800 προκρατήσεις για την Ελλάδα».

Πιο συγκεκριμένα, οι περισσότερες προκρατήσεις προέρχονται κυρίως από την Κεντρική Ευρώπη, με κυρίαρχες τις αγορές της Γερμανίας της Αγγλίας και της Γαλλίας.

Οι ελληνικοί προορισμοί που έχουν τις περισσότερες αφίξεις από διεθνή αεροδρόμια είναι οι περιλαμβάνουν την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο της Κρήτης, τη Μύκονο, τη Ρόδο και την Κέρκυρα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας, η κίνηση των επιβατών παραμένει σταθερή από τα ευρωπαϊκά  αεροδρόμια, με προορισμό την Ελλάδα, τον  Ιούλιο και τον Αύγουστο. 

Η Βρετανική πρωτεύουσα έχει τις περισσότερες αναχωρήσεις με προορισμό την χώρα μας, ενώ την λίστα των 5 διεθνών αεροδρομίων με την μεγαλύτερη ροή τουριστών συμπληρώνουν τα αεροδρόμια της Λάρνακας, της Κωνσταντινούπολης, του Παρισιού και της Πράγας.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.