Quantcast
Νέο portal για την τουριστική προβολή της Θεσσαλονίκης - enikonomia.gr
share

Νέο portal για την τουριστική προβολή της Θεσσαλονίκης

δημοσιεύτηκε:

Νέο portal για την τουριστική προβολή της Θεσσαλονίκης πρόκειται να δημιουργήσει το δίκτυο των πρεσβευτών της πόλης μέσω του Οργανισμού Τουρισμού της πόλης, προαναγγέλλει με γραπτή δήλωσή της η πρόεδρος του ΔΣ του Οργανισμού, αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου.

Μάλιστα η σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι: «Πρόκειται για το δίκτυο των πρεσβευτών   το  οποίο θεωρείται ένα ιδιαίτερα πετυχημένο διεθνώς μοντέλο προώθησης του τουρισμού και θα περιλαμβάνει επαγγελματίες και επιχειρήσεις, ανθρώπους της τέχνης και των επιστημών, αθλητές και απλούς πολίτες ή επισκέπτες της πόλης. Στο ίδιο μήκος κύματος, σχεδιάζεται η δημιουργία ηλεκτρονικής εφαρμογής μέσω του portal για την καλύτερη ενημέρωση του επισκέπτη».

«Σε συνεργασία με τον ΕΟΤ προχωράμε στην εκτύπωση οδηγού της πόλης που θα μπορεί να βρίσκει κάποιος και ηλεκτρονικά στο portal και φυσικά συνεχίζουμε τις προσπάθειες για τη συνεχή λειτουργία του γραφείου πληροφοριών στο αεροδρόμιο Μακεδονία Θα γίνει προσπάθεια προβολής της τουριστικής ταυτότητας της πόλης (brand name), «πολλές ιστορίες μία καρδιά», («Many Stories One Heart») που δημιουργήθηκε το 2012», σημείωσε χαρακτηριστικά η κ. Πατουλίδου.

«Πρέπει να βρίσκεται στις ιστοσελίδες και τα έντυπα όλων όσων εκπροσωπούν τη Θεσσαλονίκη στο εξωτερικό και να την κάνουμε γνωστή και στους ίδιους τους πολίτες αλλά και στους επισκέπτες μας. Όσον αφορά την συμμετοχή του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης σε διεθνείς εκθέσεις τουρισμού, η συμμετοχή του θα είναι στοχευμένη σε συγκεκριμένες εκθέσεις, με κριτήριο τις ανάγκες προβολής της πόλης», προστίθεται σε σχετική ανακοίνωση.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.