Quantcast
Νέοι προορισμοί και περισσότερα δρομολόγια από την Air France - KLM - enikonomia.gr
share

Νέοι προορισμοί και περισσότερα δρομολόγια από την Air France – KLM

δημοσιεύτηκε:

Της Εύας Δ. Οικονομάκη

Δύο νέους προορισμούς από την Αθήνα πρόκειται να εντάξει στα δρομολόγιά της η Air France – KLM το ερχόμενο καλοκαίρι.

Από τον Ιούλιο, τα αεροσκάφη της εταιρείας θα ταξιδεύουν σε Νίκαια και Τουλούζη, δύο πόλεις απ’ όπου η ζήτηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη για την Ελλάδα, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αλέν Λαελέκ, διευθυντής της Air France – KLM στην Ελλάδα.

Με στόχο την προώθηση της Ελλάδας ως τουριστικού προορισμού σε 12μηνη βάση, η αεροπορική εταιρεία πρόκειται να πολλαπλασιάσει τις πτήσεις της προς την χώρα μας την επικείμενη καλοκαιρινή περίοδο.

Εως το τέλος Μαρτίου η Air France – KLM θα πραγματοποιεί 22 εβδομαδιαίες πτήσεις με προορισμό το Παρίσι και το Αμστερνταμ, οι οποίες από τον Απρίλιο θα αυξηθούν σε 35 την εβδομάδα, ενώ από τον Ιούλιο έως και τον Αύγουστο, την περίοδο υψηλής ζήτησης δηλαδή, έχουν προγραμματιστεί 58 πτήσεις σε εβδομαδιαία βάση.

«Η Ελλάδα αποτελεί σημαντικό προορισμό»

Ο Αλέν Λαελέκ υπογράμμισε πως η Ελλάδα αποτελεί έναν σημαντικό προορισμό για την εταιρεία, τονίζοντας πως οι πληρότητες που συμπληρώνουν τα αεροσκάφη της αγγίζουν το 80% μεσοσταθμικά.

Την τόνωση της τουριστικής κίνησης από την Αθήνα προς το Αμστερνταμ προσδοκά για το 2015 η Air France – KLM, η οποία αυτή τη στιγμή αναπτύσσει νέα προϊόντα και να εκσυγχρονίζει το εσωτερικό των αεροσκαφών της.

Από τον επόμενο μήνα, όλα τα καθίσματα της εταιρείας θα είναι δερμάτινα, ενώ για τα διηπειρωτικά ταξίδια μειώνονται οι θέσεις στη business class, αφήνοντας μεγαλύτερο διαθέσιμο χώρο για τους επιβάτες.

Σχέδια για ένταξη νέων ελληνικών προορισμών

Η επέκταση της εταιρείας σε νέους ελληνικούς προορισμούς εντάσσεται στον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό της Air France, ωστόσο, τα δρομολόγια αυτή τη στιγμή εξυπηρετεί η Transavia, η οποία αποτελεί τη θυγατρική χαμηλού κόστους της Air France.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.