Quantcast
ΝΥΤ: Η Θεσσαλονίκη στους 52 κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς για το 2016 - enikonomia.gr
share

ΝΥΤ: Η Θεσσαλονίκη στους 52 κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς για το 2016

δημοσιεύτηκε:

Η Θεσσαλονίκη εντάσσεται στην παγκόσμια λίστα με τους 52 κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς για το 2016, σύμφωνα με σχετική έρευνα των «New York Times».

Παράλληλα το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι: «Τις πρώτες θέσεις στην λίστα καταλαμβάνουν το Μεξικό, το Μπορντό της Γαλλίας και η Μάλτα».

Ειδικότερα, το σχετικό δημοσίευμα τονίζει ότι: «Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, η Θεσσαλονίκη είναι «πρώτη στο φαγητό» χαρακτηρίζοντας την ως κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό. Η Θεσσαλονίκη βρίσκεται στην 47η θέση στην λίστα ανάμεσα στο Σεν Λούις του Μιζούρι (46) και στη Μάρφα του Τέξας (48)».

«Οι νεαροί επαγγελματίες της Θεσσαλονίκης,με τον άφθονο φοιτητόκοσμο, αντιμετώπισαν την υψηλή ανεργία με τον εξής ασυνήθιστο τρόπο: Άνοιξαν εστιατόρια που παρέχουν ένα συνδυασμό ελληνικών, Σλαβικών και Οθωμανικών γεύσεων (π.χ Sebrico, Roots, κλπ) αλλά και κομψά καφέ της πόλης (π.χ Estrella κλπ.).

Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας έχει γίνει πρωτεύουσα με χαμηλές τιμές προϊόντων σε συνδυασμό με την ποιότητα», αναφέρει το δημοσίευμα.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.