Quantcast
ΝΥΤ: Κρουαζιερόπλοια ακυρώνουν τα δρομολόγια προς Λέσβο λόγω των μεταναστών - enikonomia.gr
share

ΝΥΤ: Κρουαζιερόπλοια ακυρώνουν τα δρομολόγια προς Λέσβο λόγω των μεταναστών

δημοσιεύτηκε:

Σε ακυρώσεις των προγραμματισμένων επισκέψεών τους στη Λέσβο προχωρούν οι εταιρείες κρουαζιέρας εξαιτίας των μεταναστών σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times.

Μάλιστα, όπως επισημαίνεται, τουλάχιστον τρεις γραμμές κρουαζιέρας έχουν αλλάξει τα δρομολόγια τους για την Ελλάδα για να αποφύγουν την Λέσβο, όπου ζουν σε καταυλισμούς περίπου 20.000 μετανάστες που προέρχονται  από τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Ειδικότερα οι εταιρείες «Regent Seven Seas Cruises» και «Oceania Cruises»  άλλαξαν τα προγραμματισμένα δρομολόγιά τους (από τις  6 Σεπτεμβρίου) για τη Λέσβο και στη συνέχεια ανακοίνωσαν ότι θα παραλείψουν όλες τις υπόλοιπες επισκέψεις στο νησί αυτό το φθινόπωρο.

Το πλοίο Mariner της εταιρείας Regent Seven Seas Cruises δεν θα πραγματοποιήσει την στάση στη Λέσβο όπως είχε προγραμματιστεί στις 17 Σεπτεμβρίου 2015.

Το πλοίο του Voyager δεν θα επισκεφθεί επίσης την Λέσβο στις 29 Οκτωβρίου όπως είχε προγραμματιστεί. ενώ και το πλοίο Nautica της Oceania Cruises ακύρωσε την άφιξή του στο νησί για τις 6 Οκτωβρίου.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.