Quantcast
Ο ΕΟΤ «πετάει» σε Μεξικό και Λονδίνο - enikonomia.gr
share

Ο ΕΟΤ «πετάει» σε Μεξικό και Λονδίνο

δημοσιεύτηκε:

Στο Μεξικό και στο Λονδίνο θα μεταβεί η αναπληρώτρια Γενική  Διευθύντρια Προβολής του Ε.Ο.Τ, Αγγελική Βαρελά, προκειμένου να συμμετάσχει σε δύο σημαντικές εκδηλώσεις (2nd International Conference on Learning Cities» και «British Guild of Travel Writers»).

Ειδικότερα, η αναπληρώτρια Γενική  Διευθύντρια Προβολής του Ε.Ο.Τ, Αγγελική Βαρελά θα μεταβεί στο Μεξικό προκειμένου να συμμετάσχει στο «2nd International Conference on Learning Cities», το οποίο  θα πραγματοποιηθεί από τις 28 έως 30 Σεπτεμβρίου 2015. Το θέμα της συγκεκριμένης εκδήλωσης θα είναι « Building Sustainable Learning Cities» και θα τελεστεί υπό την αιγίδα της UNESCO.

Ακόμη, εγκρίθηκε από το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Μ. Βρετανίας & Ιρλανδίας, δαπάνη για συμμετοχή του γραφείου σε εκδήλωση του British Guild of Travel Writers.  Συγκεκριμένα, η δαπάνη αφορά συμμετοχή δέκα ατόμων, δηλαδή εκπροσώπων του γραφείου Ε.Ο.Τ. Μ. Βρετανίας & Ιρλανδίας και της εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων Lotus UK- με την οποία συνεργάζεται το γραφείο- καθώς και Βρετανών δημοσιογράφων, προσκεκλημένων του γραφείου, σε εκδήλωση της Βρετανικής Ένωσης Ταξιδιωτικών Συντακτών (British Guild of Travel Writers), World Travel Market-WTM 2015. Η εκδήλωση αυτή έχει τίτλο «19th Annual Awards Dinner 2015», και θα πραγματοποιηθεί την  1η Νοεμβρίου 2015 στο ξενοδοχείο του Λονδίνου, Saroy.

Σύμφωνα με τον ΕΟΤ, με την ευκαιρία της διεξαγωγής της WTM μεταξύ 2-5 Νοεμβρίου, η συμμετοχή του εν λόγω γραφείου στην προαναφερόμενη εκδήλωση κρίνεται ως ιδιαίτερα σημαντική, κυρίως για την ενδυνάμωση των σχέσεων και επαφών του γραφείου με εκπροσώπους των βρετανικών μέσων μαζικής  ενημέρωσης.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.