Quantcast
Οι Νοτιοκορεάτες τουρίστες «ψηφίζουν» Θεσσαλονίκη - enikonomia.gr
share

Οι Νοτιοκορεάτες τουρίστες «ψηφίζουν» Θεσσαλονίκη

δημοσιεύτηκε:

Στη Νότια Κορέα έγινε «ορατό» το τουριστικό προϊόν της Θεσσαλονίκης, καθώς η ιστορία και η πλούσια γαστρονομία της πόλης «κέρδισαν» τους Νοτιοκορεάτες, που επισκέφτηκαν πρόσφατα τη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Σεούλ, KOTFA.

Ειδικότερα, η ‘Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης (ΕΞΘ), συμμετείχε, για πρώτη  φορά, στην εν λόγω έκθεση, καθώς  προσπαθεί να προσεγγίσει την  αγορά της  Άπω Ανατολής και της  Κίνας,  τα τελευταία τρία χρόνια.

Οι κάτοικοι της Νότιας  Κορέας, αγαπούν την Ελλάδα και κυρίως την  Θεσσαλονίκη, καθώς μετά την παρουσίαση του προορισμού, αρκετοί εξέφρασαν την επιθυμία να την επισκεφθούν, σύμφωνα με την  ΕΞΘ.

Ο βασικός σκοπός της παρουσίας της ΕΞΘ στη Σεούλ, ήταν η άμεση ένταξη της Θεσσαλονίκης στα τουριστικά πακέτα που προωθούν το “γύρο της Ελλάδας”, μαζί με την Αθήνα και τα νησιά του Αιγαίου, ιδιαίτερα μετά την ενίσχυση της σύνδεσης των δύο χωρών, με απευθείας πτήσεις τσάρτερ (Σεούλ-Αθήνα) με αεροσκάφη της Korean Air πιλοτικά το καλοκαίρι» , όπως  αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΕΞΘ.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.