Quantcast
Οικονόμου: Τι είπε για τις επιπτώσεις του πολέμου στην Ουκρανία στον τουρισμό - enikonomia.gr
share

Οικονόμου: Τι είπε για τις επιπτώσεις του πολέμου στην Ουκρανία στον τουρισμό

δημοσιεύτηκε:

Για τις επιπτώσεις που θα έχει ο πόλεμος στην Ουκρανία στον τουρισμό δεδομένου ότι έρχονται οι Ρώσοι τουρίστες στην Ελλάδα ρωτήθηκε μεταξύ άλλων ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.


“Έχει γίνει μια πρώτη εκτίμηση για το τι θα σημαίνει αυτό για τον τουρισμό. Δεν είναι ανησυχητικές οι επιπτώσεις σε ό, τι αφορά την τουριστική αγορά με βάση τις εκτιμήσεις που έχουν γίνει και από το αρμόδιο υπουργείο”, απάντησε ο κ. Οικονόμου και συνέχισε λέγοντας:

“Προφανώς η ευχή όλων μας θα ήταν να μην είχαμε πόλεμο, να μην είχαμε τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία έτσι ώστε να μην έχουμε αναταράξεις ούτε από επισκέπτες μας από τη συγκεκριμένη αγορά αλλά ενδεχομένως ούτε άλλους κινδύνους που ο καθένας μπορεί να σκεφτεί. Πώς να βάλουν στο μυαλό τους οι άνθρωποι ότι ο πόλεμος έχει ξαναέρθει στην αυλή της Ευρώπης;”.

“Η εκτίμηση που υπάρχει αυτήν την ώρα είναι ότι γενικώς για το τουριστικό μας προϊόν δεν φαίνεται να υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα ή ιδιαίτερα μεγάλες απώλειες. Προφανώς εμείς θα θέλαμε να έχουμε μηδενικές απώλειες”, επανέλαβε .

Δείτε παρακάτω το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.