Quantcast
Ολλανδία: Σημαντική διάκριση της Περ. Ηπείρου στα «Ευρωπαϊκά Βραβεία Δημοσίου Τομέα 2015» - enikonomia.gr
share

Ολλανδία: Σημαντική διάκριση της Περ. Ηπείρου στα «Ευρωπαϊκά Βραβεία Δημοσίου Τομέα 2015»

δημοσιεύτηκε:

Βραβείο για την υλοποίηση του έργου, «Οδηγός του Πολίτη της Περιφέρειας Ηπείρου»,ως «έργο καλής πρακτικής», τιμήθηκε πρόσφατα η περιφέρεια Ηπείρου στο διαγωνισμό «Ευρωπαϊκά Βραβεία Δημοσίου Τομέα 2015» που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο του Μάαστριχτ της Ολλανδίας.

 Πιο συγκεκριμένα, ο «Οδηγός του Πολίτη της Περιφέρειας Ηπείρου» είναι το μοναδικό ελληνικό έργο που διακρίθηκε στην κατηγορία ευρωπαϊκής, εθνικής ή περιφερειακής εμβέλειας.

Η αντιπεριφερειάρχης,Τατιάνα Καλογιάννη δήλωσε:«Η βράβευση αυτή είναι μία δίκαιη ανταμοιβή τόσο για το σχεδιασμό της περιφερειακής αρχής,όσο και για την τεχνικά άψογη υλοποίηση του έργου από τα στελέχη των υπηρεσιών της. Επίσης, δημιουργεί νέες υποχρεώσεις στην Περιφερειακή Αρχή, για τη συνέχιση έργων καινοτόμων και ανταγωνιστικών που να αποσκοπούν στην ανάπτυξη υποδομών και εφαρμογών στον τομέα της ψηφιακής διασύνδεσης, ώστε να εξυπηρετούνται κατά τρόπο έγκυρο και απρόσκοπτο, οι πολίτες και οι επιχειρήσεις της περιφέρειας, με ιδιαίτερη έμφαση και επικέντρωση στις αγροτικές περιοχές».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.