Quantcast
Πάνω από 11.000 επισκέπτες στην έκθεση «GREKLAND PANORAMA MED CYPERN 2016» - enikonomia.gr
share

Πάνω από 11.000 επισκέπτες στην έκθεση «GREKLAND PANORAMA MED CYPERN 2016»

δημοσιεύτηκε:

Πάνω από 11.000 επισκέπτες αναμένεται να προσέλθουν στην τουριστική έκθεση «GREKLAND PANORAMA MED CYPERN 2016» που θα πραγματοποιηθεί από 12 έως 14 Φεβρουαρίου στην Στοκχόλμη και θα τελεστεί υπό την αιγίδα SETE, ΗΑΤΤΑ, Πανελλήνια Ομοσπονδία  Ξενοδόχων κλπ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της έκθεσης.

Παράλληλα, στις 13 και 14 Φεβρουαρίου 2016  η εν λόγω  έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο  ERICSSON GLOBE για τις ημέρες κοινού, ενώ στις 12 Φεβρουαρίου 2016 η έκθεση θα διεξαχθεί στο QUALITY HOTEL GLOBE που θα είναι η ημέρα επαγγελματιών.

Πρόκειται για την 3η Αποκλειστική Έκθεση για την Ελλάδα και την Κύπρο που θα διεξαχθεί στην καρδιά της Σκανδιναβίας.

Η έκθεση αυτή έχει χαρακτηριστεί ως μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις που διοργανώνονται στην πρωτεύουσα της Σουηδίας σε ετήσια βάση.

Ακόμη στο «GREKLAND PANORAMA MED CYPERN 2016» θα δώσουν το παρών μεγάλοι tour operators, ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων οι οποίοι θα προσφέρουν ελκυστικά πακέτα διακοπών στους επισκέπτες της έκθεσης. Επιπλέον θα υπάρξουν σημαντικές συναντήσεις μεταξύ των επαγγελματιών του κλάδου και των εκθετών.

«Την ημέρα Επαγγελματιών» (12 Φεβρουαρίου 2016) οι επαγγελματίες του κλάδου θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν περαιτέρω από κορυφαία στελέχη της Σουηδικής τουριστικής αγοράς για την διείσδυση του ηλεκτρονικού τουρισμού σε νέες αγορές της Σκανδιναβίας.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.