Quantcast
Πάνω από 3.000 εκπρόσωποι διεθνών ΜΜΕ στη διεθνή έκθεση WTM 2016 - enikonomia.gr
share

Πάνω από 3.000 εκπρόσωποι διεθνών ΜΜΕ στη διεθνή έκθεση WTM 2016

δημοσιεύτηκε:

Πάνω από 3.000 εκπρόσωποι Διεθνών Μέσων Ενημέρωσης θα παρευρεθούν στην κορυφαία εκδήλωση της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας, WTM η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως 9 Νοεμβρίου 2016 στο Λονδίνο.

Η φετινή WTM  2016 θα διεξαχθεί σε ένα αμφιθέατρο 300 θέσεων το οποίο βρίσκεται στον εκθεσιακό  χώρο, Global Stage.

Η έκθεση αυτή θα έχει μεγαλύτερο αριθμό στελεχών της  τουριστικής βιομηχανίας το 2016 σε σχέση με άλλες χρονιές και αποσκοπεί στην αύξηση των δυνατοτήτων δικτύωσης μεταξύ αγοραστών, εκθετών, επισκεπτών και μέσων μαζικής ενημέρωσης. 

Αξιοσημείωτο είναι δε ότι ο αριθμός των επισκεπτών αυξήθηκε 16% στις τρεις τελευταίες εκδηλώσεις WTM του Λονδίνου, καθώς ανήλθαν 9.124 αγοραστές από την Λέσχη των αγοραστών.

Ρεκόρ σημείωσε ο αριθμός συμμετεχόντων στη WTM του Λονδίνου το 2014 (ανήλθαν 51.500 )  ενώ το κόστος της παραγωγής για  τη βιομηχανία των επιχειρήσεων που ασχολήθηκε με τη εκδήλωση άγγιξε μόλις τα 2,5 δισεκατομμύρια ευρώ.

Πάντως το δημοφιλές Συνέδριο Κορυφής του ΠΟΤ και της WTM θα διεξαχθεί στις 9 Νοεμβρίου, ενώ η Παγκόσμια Ημέρα Υπευθυνότητας στον Τουρισμό της WTM (WTM World Responsible Tourism Day), που αποτελεί το μεγαλύτερο ημερήσιο γεγονός υπευθυνότητας στον τουρισμό σε παγκόσμιο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί στις 8 Νοεμβρίου 2016. 

Από την άλλη πλευρά, η έκθεση αυτή θα διεξαχθεί και  φέτος στο Λονδίνο (Excel) από τις  2 έως 5 Νοεμβρίου.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.