Quantcast
Παράταση στις αιτήσεις για το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού του ΟΓΑ 2015 - enikonomia.gr
share

Παράταση στις αιτήσεις για το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού του ΟΓΑ 2015

δημοσιεύτηκε:

Παράταση μέχρι τις 10 Ιουλίου 2015 έχει δοθεί για την υποβολή  αιτήσεων των ενδιαφερομένων τουριστικών επιχειρήσεων, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα Κοινωνικού & Ιαματικού Τουρισμού του ΛΑΕ/ΟΓΑ 2015, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ειδικότερα, ο  ΟΓΑ θα διανείμει συνολικά 85.000 δελτία, στα πλαίσια του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού έτους 2015, προκειμένου οι ασφαλισμένοι του να πραγματοποιήσουν 6ήμερες διακοπές (5 διανυκτερεύσεις) σε συμβεβλημένα τουριστικά καταλύματα όλης της χώρας.

Δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα Ιαματικού Τουρισμού, θα έχουν οι διάφορες κατηγορίες καταλυμάτων, με την προϋπόθεση ότι βρίσκονται σε λουτροπόλεις ή σε περιοχές κοντά σεεγκαταστάσεις ιαματικών πηγών ή διαθέτουν υδροθεραπευτήριο εντός της μονάδας τους. Η συμμετοχή δηλώνεται στην ίδια αίτηση με τον Κοινωνικό Τουρισμό.

Αναλυτικότερα οι κατηγορίες καταλυμάτων που δικαιούνται  το πρόγραμμα είναι:

Τα  Ξενοδοχεία όλων των μορφών και τάξεων, τα Ενοικιαζόμενα ∆ωμάτια/∆ιαμερίσματα, εξαιρουμένων των ενοικιαζομένων δωματίων/διαμερισμάτων ενός κλειδιού,

Επιπλωμένες κατοικίες – επαύλεις όλα με ιδιαίτερο λουτρό και κλιματισμό /κεντρική θέρμανση, καθώς και Οργανωμένες κατασκηνώσεις (camping) με θέση σκηνής ή τροχόσπιτο.

Το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού απευθύνεται σε 15.000 συνταξιούχους του ΟΓΑ, οι οποίοι, πέραν της  διαμονής, θα έχουν και τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν δωρεάν μέχρι και τέσσερις  απλές πλύσεις σε εγκαταστάσεις συμβεβλημένων ιαματικών πηγών ή σε υδροθεραπευτήρια, που βρίσκονται εντός των συμβεβλημένων τουριστικών μονάδων.

Όσοι επιχειρηματίες τουριστικών καταλυμάτων, πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις και ενδιαφέρονται να συνάψουν σύμβαση με τον ΟΓΑ, προκειμένου να δέχονται στα καταλύματά τους δικαιούχους του Κοινωνικού Τουρισμού ή και δικαιούχους του Ιαματικού Τουρισμού, μπορούν να ενημερωθούν για τους όρους των Προγραμμάτων (Προϋποθέσεις – ∆ιαδικασίες Ένταξης – Υποχρεώσεις κ.λπ.) από την ιστοσελίδα του ΟΓΑ (Προγράμματα Αγροτικής Εστίας).

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.