Quantcast
Πάρος: Συμμετοχή στη διεθνή τουριστική έκθεση «Βit» - enikonomia.gr
share

Πάρος: Συμμετοχή στη διεθνή τουριστική έκθεση «Βit»

δημοσιεύτηκε:

Ο δήμος της Πάρου συμμετέχει στην διεθνή έκθεση τουρισμού «Bit» που διοργανώνεται από τις 12 έως 14 Φεβρουαρίου 2015 στο Μιλάνο.

Τον Δήμο Πάρου θα εκπροσωπήσει η  Ελένη Τριπολιτσιώτη μέσω της Επιτροπής Τουρισμού και Ανάπτυξης. 

Στο πλαίσιο της έκθεσης, ο δήμος καλεί τους εκπροσώπους των επαγγελματικών φορέων του τουρισμού και τους επαγγελματίες του να πλαισιώσουν την αποστολή για να επωφεληθούν από την προβολή τους στο διεθνές τουριστικό γεγονός.

Το International Travel Fair, γνωστό ως Bit (Borsa Internazionale del Turismo) είναι ένα γεγονός που συγκεντρώνει τους ταξιδιωτικούς πράκτορες από όλο τον κόσμο. 

Η διεθνής έκθεση τουρισμού Bit από το 1980 φιλοξενείται κάθε χρόνο στο εκθεσιακό κέντρο «Fiera Milano», το σημαντικότερο στην  έκθεση βιομηχανίας στην Ιταλία και ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο.

Με την πάροδο των ετών, η διεθνής έκθεση Bit έχει γίνει ένα διεθνές σημείο συνάντησης και αναφοράς για τους ιθύνοντες του τουρισμού, τους  επαγγελματίες και τους αγοραστές, που προέρχονται από διαφορετικές περιοχές και τομείς της τουριστικής βιομηχανίας.

Το 2015 αναμένονται περισσότεροι από 1.500 διεθνείς και Ιταλοί φιλοξενούμενοι αγοραστές (hosted buyers), περισσότερες από 2.000 συμμετοχές εταιριών και 70.000 επαγγελματίες επισκέπτες.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.