Quantcast
«Παρών» σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου - enikonomia.gr
share

«Παρών» σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

δημοσιεύτηκε:

Οριστικοποιήθηκε η στρατηγική τουριστική προβολή των νησιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (ΠΝΑΙ)  σε τουριστικές εκθέσεις  κυρίως στο Βερολίνο αλλά και σε  Μόσχα, ΗΠΑ, Μαϊάμι, Πεκίνο, Λονδίνο, Κάννες, Ντουμπάι, Κωνσταντινούπολη, Ιράν, Σαουδική Αραβία.

Αρχικά τα 49 νησιά των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου θα συμμετάσχουν με δικό τους περίπτερο των 100 τ.μ. στην διεθνή έκθεση τουρισμού  του Βερολίνου (ITB Berlin), που θα πραγματοποιηθεί   από τις  4 έως  8 Μαρτίου  2015.

Εν συνεχεία τα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου θα λάβουν μέρος  (μέσω του ΕΟΤ) από τις 18 έως 21 Μαρτίου  2015 στην έκθεση ΜΙΤΤ της Μόσχας.

Στον προγραμματισμό της Διεύθυνσης Τουρισμού της ΠΝΑΙ περιλαμβάνεται και η συμμετοχή στην  έκθεση (Cruise Shipping Sea Trade) που  θα διεξαχθεί στο Μαϊάμι στις 16-19 Μαρτίου (συμμετοχή μέσω του ΕΟΤ).

Επιπλέον το διάστημα 26 έως 28 Ιουνίου  2015  έχει προγραμματιστεί η συμμετοχή της ΠΝΑΙ στην ΒΙΤΕ 2015 στο Πεκίνο.

Αξιοσημείωτο είναι δε ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στοχεύει να συμμετάσχει αυτόνομα με ένα σύγχρονο και ανανεωμένο περίπτερο σε μια πολύ σημαντική έκθεση (World Travel Market του Λονδίνου)  που θα  πραγματοποιηθεί  από τις 2 έως 5 Νοεμβρίου 2015.

Αυτόνομη επίσης θα είναι η παρουσία των νησιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και στην τουριστική έκθεση International Luxury Travel Market (ILTM, 30 Νοεμβρίου – 3 Δεκεμβρίου 2015) στις Κάννες, με στόχο την ανάδειξη του υψηλού επιπέδου υπηρεσιών που προσφέρουν τα πολυτελή ξενοδοχεία της Περιφέρειας Νοτίου  Αιγαίου.

Η Διεύθυνση Τουρισμού της ΠΝΑΙ θα λάβει μέρος και  στην τουριστική έκθεση Air Show που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Ντουμπάι το διάστημα 8 έως 12 Νοεμβρίου 2015.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο στόχος είναι η προσέγγιση αεροπορικών εταιρειών και το άνοιγμα νέων αγορών οι οποίες παρουσιάζουν πολλές και καλές προοπτικές. 

Μεταξύ άλλων η Διεύθυνση Τουρισμού της ΠΝΑΙ αρχικά  έχει προγραμματίσει να συμμετάσχει στο 2ο Greek Deluxe Travel Show, που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Φεβρουαρίου 2015 στο Ντουμπάι  ενώ στις 2 Απριλίου 2015 στην Κωνσταντινούπολη.

Επιπλέον η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου προγραμματίζει εκδηλώσεις με travel agents, tour operators, δημοσιογράφους και αεροπορικές εταιρείες όπου θα παρουσιαστούν τα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην Τεχεράνη του Ιράν.

Επίσης αντίστοιχη εκδήλωση πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας στις 19 Απριλίου 2015  όπου θα συμμετάσχει η Διεύθυνση Τουρισμού της ΠΝΑΙ με την Tourism Today Events και Mideast Travel σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού και τον ΕΟΤ.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.