Quantcast
Περιφέρεια Ηπείρου: Προώθηση του τουρισμού και προϊόντων στο Βουκουρέστι - enikonomia.gr
share

Περιφέρεια Ηπείρου: Προώθηση του τουρισμού και προϊόντων στο Βουκουρέστι

δημοσιεύτηκε:

Εκδήλωση για την προώθηση του τουρισμού και των παραδοσιακών προϊόντων της Περιφέρειας Ηπείρου θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαΐου 2016 σε ξενοδοχείο του Βουκουρεστίου την οποία διοργανώνει η Περιφέρεια.

Παράλληλα στην εκδήλωση αυτή μπορούν  να συμμετάσχουν οι επαγγελματίες, οι Δήμοι και οι φορείς  του σχετικού κλάδου.

 Ειδικότερα, η σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι: «Όσον αφορά στην Προώθηση αγροτικών προϊόντων η Περιφέρεια θα εξασφαλίσει  την παρουσία δικτύων εμπόρων και το matching των συναντήσεων ανάμεσα σε παραγωγούς της Ηπείρου και εμπόρους της Ρουμανίας, καθώς και ΜΜΕ γα την κάλυψη της εκδήλωσης.  Θα ακολουθήσει κέρασμα των παρόντων με παραδοσιακά προϊόντα. Μετά από συνεννόηση με την ελληνική πρεσβεία, τα προϊόντα για τα οποία υπάρχει ενδιαφέρον είναι τα γαλακτοκομικά, τα κρασιά, τα οπωροκηπευτικά, τα εσπεριδοειδή, το μέλι και τα βότανα.

Ενώ όσον αφορά  στην Προώθηση του τουρισμού η Περιφέρεια θα διοργανώσει εκδήλωση  παρουσίασης του τουριστικού προϊόντος της Ηπείρου στα ΜΜΕ της Ρουμανίας, θα εξασφαλίσει την παρουσία τουριστικών πρακτόρων της Ρουμανίας και το matching των συναντήσεων ανάμεσα σε επαγγελματίες τουρισμού της Ηπείρου και της Ρουμανίας. Θα ακολουθήσει κέρασμα των παρόντων με παραδοσιακά προϊόντα σε μπουφέ».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.