Quantcast
Περιφέρεια Πελοποννήσου και Αντίπαρος στη σημαντικότερη παγκόσμια τουριστική έκθεση - enikonomia.gr
share

Περιφέρεια Πελοποννήσου και Αντίπαρος στη σημαντικότερη παγκόσμια τουριστική έκθεση

δημοσιεύτηκε:

Η Περιφέρεια της Πελοποννήσου και ο δήμος της Αντιπάρου, αναμένεται να συμμετάσχουν στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση «World Travel Market»,  η οποία θα πραγματοποιηθεί από 2 έως 5 Νοεμβρίου 2015, στον εκθεσιακό χώρο του Λονδίνου «ExCel», σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες επαγγελματικές εκθέσεις της τουριστικής βιομηχανίας, η οποία διεξάγεται κάθε χρόνο αυτήν την περίοδο. Σ αυτή μπορούν προσέλθουν μόνο εμπορικοί επισκέπτες, επίσημοι προσκεκλημένοι, Υπουργοί Τουρισμού διαφόρων χωρών, εκπρόσωποι των μέσων μαζικής ενημέρωσης αλλά και προσκεκλημένοι των εκθετών.

Η Περιφέρεια της Πελοποννήσου και ο δήμος της  Αντιπάρου θα συμμετέχουν στην έκθεση, προκειμένου να πετύχουν την περαιτέρω προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος  στους  επαγγελματίες του κλάδου διάφορων  χωρών αλλά και τη δημιουργία επαγγελματικών σχέσεων.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η εν λόγω έκθεση προβλέπεται να προσελκύσει περισσότερους από 52.000 εμπορικούς επισκέπτες,  αλλά συγχρόνως και  περισσότερους από 3.000 δημοσιογράφους των διεθνών μέσων  μαζικής ενημέρωσης.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.