Quantcast
Πολωνία: Δημιουργία Ελληνικού Κέντρου Τουρισμού και Εμπορίου - enikonomia.gr
share

Πολωνία: Δημιουργία Ελληνικού Κέντρου Τουρισμού και Εμπορίου

δημοσιεύτηκε:

Τα γραφεία του Ελληνικού Κέντρου Τουρισμού και Εμπορίου θα ανοίξουν τον Απρίλιο 2016 στο εμπορικό κέντρο της Βαρσοβίας, έτσι ώστε οι Πολωνοί πολίτες να ενημερώνονται περαιτέρω για προορισμούς, επιχειρήσεις και προϊόντα από όλη την Ελλάδα 365 ημέρες τον χρόνο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

«Πρόκειται για μια ιδιωτική πρωτοβουλία της εταιρείας Future Need σε συνεργασία με την North Events, για την ενίσχυση της Ελληνικής ταυτότητας και εικόνας σε μία από τις μεγαλύτερες αγορές της Ευρώπης», αναφέρει η ανακοίνωση.

«Οι στόχοι του Ελληνικού Κέντρου είναι να ενισχύει την ταυτότητα της Ελλάδας για τους κλάδους του τουρισμού και των προϊόντων και ταυτόχρονα να αποτελέσει έναν σύγχρονο φορέα ενημέρωσης για το κοινό, αλλά και για τις επιχειρήσεις και φορείς της Πολωνίας»,προστίθεται στη σχετική ανακοίνωση.

Από τις σημαντικότερες δράσεις του Κέντρου για το 2016 είναι η  υποστήριξη και συντονισμός των διοργανώσεων Grecka Panorama και The Greek Food Festival, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από τις 2εως 4 Δεκεμβρίου 2016 στο εθνικό στάδιο της Βαρσοβίας, Pge Narodowy.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.