Quantcast
Προσεχώς «απόβαση» Τούρκων τουριστών στα Χανιά - enikonomia.gr
share

Προσεχώς «απόβαση» Τούρκων τουριστών στα Χανιά

δημοσιεύτηκε:

«Πολύ σύντομα θα έχουμε κάποια γκρουπ Τούρκων τουριστών στα Χανιά, ενώ παράλληλα τα μέλη μας, έχουν την δυνατότητα μέσω της Ένωσης, να προτείνουν τιμές ώστε σύντομα, εντός Ιουλίου, να έχουμε απευθείας πτήσεις από την Τουρκία προς τα Χανιά, εφόσον επιβεβαιώσουμε την αεροπορική σύνδεση» ανέφερε η ‘Ενωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης τουρκικής αποστολής στο νησί.

Ειδικότερα η ‘Ενωση Ξενοδόχων Χανίων φιλοξένησε τουρκική αποστολή από δημοσιογράφους, αλλά και επιχειρηαμτίες από τον τουριστικό κλάδο ώστε να μπορέσει να «ανοίξει» το δρόμο για την προσέλκυση Τούρκων τουριστών στο νησί.

Η τουρκική αποστολή αποχώρησε με τις καλύτερες εντυπώσεις από τα Χανιά αφήνοντας μια νότα αισιοδοξίας για περαιτέρω συνεργασία με την Ενωση Ξενοδόχων Χανίων.

Όπως επισημαίνεται από τα μέλη του του Δ/Σ της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Χανίων: «Μετά την φιλοξενία των συγκεκριμένων ατόμων θεωρούμε βέβαιο ότι έχουμε πολλά κοινά πάνω στα οποία μπορούμε να βασιστούμε και τα Χανιά να γίνουν ένας σημαντικός προορισμός για Τούρκους επισκέπτες, ξεκινώντας από φέτος, σε μια χρονιά όπου δυστυχώς τα μέχρι τώρα σημάδια από τις υπάρχουσες αγορές δεν είναι τα αναμενόμενα, λόγω της ρευστής κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα. Είναι επομένως απαραίτητο να αναπτύξουμε νέες αγορές , να διαφοροποιήσουμε το προϊόν μας και να προσελκύσουμε επισκέπτες με υψηλό καταναλωτικό προφίλ όπως οι Τούρκοι. Επίζουμε να δούμε αποτελέσματα σύντομα».

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.