Quantcast
Προβολή της Αλοννήσου σε πρωτότυπη εκδήλωση της Ολλανδίας - enikonomia.gr
share

Προβολή της Αλοννήσου σε πρωτότυπη εκδήλωση της Ολλανδίας

δημοσιεύτηκε:

Στην πρωτότυπη εκδήλωση εναλλακτικών μορφών τουρισμού της πόλης της Ολλανδίας Άρνχεμ, με θέμα  «Dreaming about Greece», συμμετείχε ο Δήμος της Αλοννήσου, η οποία τελέστηκε υπό την αιγίδα της εταιρείας Coco – Mat και του καθιερωμένου  Ολλανδικού ταξιδιωτικού website (www.griekenland.net) για την Ελλάδα.

Ειδικότερα, η εκδήλωση αυτή διεξήχθη στις 19 Μαρτίου 2015, όπου υπήρξαν παραδοσιακοί χοροί και προσφέρθηκαν ποιοτικά τοπικά προϊόντα. Μάλιστα το «Dreaming about Greece», συγκέντρωσε το ενδιαφέρον Ολλανδών επαγγελματιών, δημοσιογράφων, επωνύμων και φίλων της Ελλάδας γενικότερα.

Μεταξύ άλλων ο δημοφιλής διαδικτυακός τόπος της Ολλανδίας (http://griekenland.net/nieuws/toerisme/alonissos-het-alternatief/) αναφέρει χαρακτηριστικά ότι: «η πεζοπορία, η κατάδυση, η επίσκεψη του θαλάσσιου Πάρκου, η τουριστική συνείδηση των κατοίκων και οι πρωτοβουλίες εθελοντών για τον καθαρισμό των ακτών, αποτελούν αναπόσπαστα κομμάτια του τουριστικού προϊόντος της Αλοννήσου, που δικαιώνουν τις συνεχείς βραβεύσεις και τις υψηλές βαθμολογίες στη διεθνή κατάταξη βιώσιμων προορισμών, καθιστώντας ζωτική την παρουσία του Δήμου στο event».

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.