Quantcast
Προβολή τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Ηπείρου σε Ιταλία και Κύπρο - enikonomia.gr
share

Προβολή τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Ηπείρου σε Ιταλία και Κύπρο

δημοσιεύτηκε:

Η περιφέρεια της Ηπείρου θα συμμετέχει  τον Απρίλιο 2016 σε τουριστικές εκδηλώσεις της Ιταλίας και τη  Κύπρου προκειμένου να προωθήσει περαιτέρω το τουριστικό προϊόν της σε αυτές τις αγορές, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας.

Ειδικότερα, η σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι: «Η Περιφέρεια Ηπείρου προγραμμάτισε  δύο δράσεις τουριστικής προβολής και συγκεκριμένα:

Συμμετοχή στην έκθεση «ΤΑΞΙΔΙ» που θα διεξαχθεί από τις 15 έως 17 Απριλίου 2016 στη Λευκωσία.

Διοργάνωση εκδήλωσης παρουσίασης του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας στις 21 Απριλίου 2016 στη Ρώμη, σε συνεργασία με το γραφείο του Ε.Ο.Τ. Ιταλίας».

«Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει:

Διαδραστική παρουσίαση του τουριστικού προϊόντος στα ΜΜΕ και τουριστικούς πράκτορες της Ιταλίας μέσω της χρήσης Cardboard video player. Θα αναπτυχθεί μία android εφαρμογή, η οποία θα αφορά σε branded menu, που θα περιλαμβάνει τα θεματικά βίντεο της Ηπείρου, για προβολή σε 3d περιβάλλον στο κινητό κάθε επισκέπτη. Οργάνωση μπουφέ με Ηπειρώτικα εδέσματα. Συναντήσεις ανάμεσα σε ξενοδόχους της Ηπείρου και τουριστικούς πράκτορες της Ιταλίας. Δωρεάν διανομή ηπειρωτικών προϊόντων», προστίθεται στη σχετική ανακοίνωση. 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.