Quantcast
Ρόδος: Η Austrian Αirlines εγκαινιάζει τη φετινή τουριστική σεζόν - enikonomia.gr
share

Ρόδος: Η Austrian Αirlines εγκαινιάζει τη φετινή τουριστική σεζόν

δημοσιεύτηκε:

Την Κυριακή, 25 Μαρτίου, φτάνει στη Ρόδο το πρώτο τσάρτερ της φετινής περιόδου, ανοίγοντας και επίσημα την τουριστική περίοδο του 2018, που ξεκινά με τα πιο αισιόδοξα μηνύματα. Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις των τουριστικών παραγόντων της Δωδεκανήσου, η τουριστική κίνηση και φέτος θα κρατηθεί σε υψηλά επίπεδα, ενώ υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για την επιμήκυνσή της, που αποτελεί προτεραιότητα τα τελευταία χρόνια. Ενδεικτικό είναι ότι οι περισσότερες ξενοδοχειακές μονάδες της Ρόδου αναμένεται να ανοίξουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες, νωρίτερα από τα προηγούμενα χρόνια.

Επισήμως, η σεζόν θα ξεκινήσει στις 25 Μαρτίου με πτήση της Austrian Αirlines που θα προσγειωθεί στο αεροδρόμιο ΔΙΑΓΟΡΑΣ στις 08.00, προερχόμενη από τη Βιέννη. Μάλιστα για το καλωσόρισμα των πρώτων τουριστών στο νησί, ο δήμος της Ρόδου ετοιμάζει υποδοχή με εορταστικό χαρακτήρα.

Αντίστοιχη εκδήλωση θα πραγματοποιήσει η δημοτική διεύθυνση Τουρισμού και στο λιμάνι της Ρόδου την Τετάρτη, 21 Μαρτίου, στη 1 το μεσημέρι κατά τον κατάπλου του κρουαζιεροπλοίου Costa Neoriviera. Το πλοίο της Costa θα είναι το πρώτο που θα καταπλεύσει στο λιμάνι τη νέα χρονιά, κάνοντας ποδαρικό για το 2018 και σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι γεμάτο τουρίστες.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η σεζόν στην Κω θα ανοίξει στις 5 Απριλίου, καθώς εκείνη την ημέρα αναμένεται να φτάσει το πρώτο τσάρτερ στο νησί. Ειδικότερα, πρόκειται για πτήση της Transavia με Ολλανδούς τουρίστες.

Πηγή Πληροφοριών: ΑΠΕ


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.