Quantcast
Royal Caribbean: Οι κρουαζιέρες για τα ελληνικά νησιά το 2016 - enikonomia.gr
share

Royal Caribbean: Οι κρουαζιέρες για τα ελληνικά νησιά το 2016

δημοσιεύτηκε:

Ελληνικά νησιά έχει εντάξει στις κρουαζιέρες της  η γνωστή εταιρεία κρουαζιέρας Royal Caribbean International,  για το πρόγραμμα της Ευρώπης 2016. Μάλιστα οι κρατήσεις για τις κρουαζιέρες, αναμένεται να ξεκινήσουν εντός του μήνα.

Πιο συγκεκριμένα, οι κρουαζιέρες που θα πραγματοποιηθούν είναι οι παρακάτω:

Η εταιρεία κρουαζιέρας,  Brilliance of the Seas  θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες 12 διανυκτερεύσεων εναλλακτικά σε ιταλικούς προορισμούς της Μεσογείου και στα ελληνικά νησιά.

Η εταιρεία κρουαζιέρας Jewel of the Seas, θα κάνει κρουαζιέρες 10 διανυκτερεύσεων εναλλάξ στην Ελλάδα και την Αδριατική και 11 διανυκτερεύσεων στην Ελλάδα, την Τουρκία και την Κροατία από τη Βενετία.

Ακολουθεί η εταιρεία κρουαζιέρας Vision of the Seas,  η οποία θα έχει εναλλάξ κρουαζιέρες 7 διανυκτερεύσεων στα ελληνικά νησιά, αλλά θα υπάρξει και  ταξίδι που θα περιλαμβάνει τα ελληνικά νησιά και την Τουρκία.

Τέλος  η εταιρεία κρουαζιέρας  Rhapsody of the Seas,  θα αναχωρεί από το λιμάνι της Ρώμης και θα κάνει κρουαζιέρες 9 διανυκτερεύσεων στα ελληνικά νησιά, για την περίοδο  από το καλοκαίρι μέχρι και το φθινόπωρο. Από τα τέλη Ιουνίου έως τον Αύγουστο, το πλοίο θα κάνει εναλλάξ κρουαζιέρες 7 διανυκτερεύσεων στα ελληνικά νησιά, αλλά και σε Ελλάδα – Τουρκία.

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.