Quantcast
Ρωσία: Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου τιμήθηκε με το Βραβείο «Newcomer Award» - enikonomia.gr
share

Ρωσία: Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου τιμήθηκε με το Βραβείο «Newcomer Award»

δημοσιεύτηκε:

Με το Βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου «Newcomer Award» τιμήθηκε πρόσφατα η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με αφορμή τη συμμετοχή της στην διεθνή τουριστική έκθεση της Μόσχας «ΜΙΤΤ 2016».

Ειδικότερα, η Περιφέρεια διακρίθηκε στην έκθεση για την νέα τουριστική ταυτότητα της «Aegean Islands – Like No Other» η οποία ήταν αναβαθμισμένη σε συνδυασμό με την  μοντέρνα και την  άψογη αισθητική της.

Πάντως η ταυτότητα αυτή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου έχει πολύ μεγάλη απήχηση και διεισδυτικότητα και αποτελεί πόλο έλξης σε κάθε διεθνή έκθεση όπου εμφανίζεται.

Μεταξύ άλλων τα δημοσιεύματα του τουριστικού Τύπου της Ρωσίας σημειώνουν ότι: «Όσον αναφορά στην συνεργασία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με τον διεθνή ειδησεογραφικό κολοσσό CNN και στην εντυπωσιακή τηλεοπτική καμπάνια που ξεκίνησε στην διεθνή έκθεση WTM του Λονδίνου τον περασμένο Νοέμβριο είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και είχε αποσπάσει εγκωμιαστικά σχόλια».

Επιπλέον γίνεται  αναφορά σχετικά με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε όλες τις μεγάλες τουριστικές  διεθνείς εκθέσεις, όπου έχει την δυνατότητα να αναδείξει τα πολλά πρόσωπα των νησιών της, τη μοναδικότητα και τις ιδιαιτερότητες τους, που καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα των απαιτήσεων, ακόμη και των πιο εξειδικευμένων.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.