Quantcast
Σουηδία: Περισσότεροι από 10.890 επισκέπτες στη«GREKLAND PANORAMA MED CYPERN 2016» - enikonomia.gr
share

Σουηδία: Περισσότεροι από 10.890 επισκέπτες στη«GREKLAND PANORAMA MED CYPERN 2016»

δημοσιεύτηκε:

Περισσότεροι από 10.890 επισκέπτες αναμένεται να προσέλθουν στην έκθεση τουρισμού, γαστρονομίας και πολιτισμού για την Ελλάδα και την Κύπρο «GREKLAND PANORAMA MED CYPERN 2016», που θα πραγματοποιηθεί από τις 12 έως 14 Φεβρουαρίου στη πρωτεύουσα της Σουηδίας, στη Στοκχόλμη, την οποία διοργανώνει η North Events.

Πιο συγκεκριμένα, η εν λόγω έκθεση, θα πραγματοποιηθεί από τις 13 έως 14 Φεβρουαρίου στο Ericson Globe της Στοκχόλμης που θα είναι οι ημέρες για το κοινό. Η είσοδος για τους επισκέπτες θα είναι δωρεάν κατόπιν πρόσκλησης.Το διάστημα αυτό, στην έκθεση θα συμμετέχουν μεγάλοι tour operators, ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και τουριστικών γραφείων, που θα προσφέρουν στους επισκέπτες ελκυστικά πακέτα διακοπών. Ακόμη τις δύο αυτές ημέρες στην έκθεση θα γίνει δειγματοδιανομή παραδοσιακών ποιοτικών ελληνικών προϊόντων από τους εισαγωγείς του σχετικού κλάδου προς τους επισκέπτες. Επιπλέον θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον  των Σουηδών επισκεπτών.

Η Ημέρα Επαγγελματιών του τουριστικού κλάδου θα διεξαχθεί στις 12 Φεβρουαρίου στο Quality Hotel Globe της Στοκχόλμης. Η ημέρα των επαγγελματιών ξεκινάει με την συνέντευξη τύπου, στην οποία θα παραστούν κορυφαία στελέχη της Σουηδικής Σκανδιναβικής τουριστικής αγοράς. Στην έκθεση αυτή αναμένεται να υπάρξουν επαγγελματικές συναντήσεις μεταξύ των Buyers, των ιδιοκτήτων τουριστικών γραφείων, των Tour Operators εξερχόμενου τουρισμού και των εκθετών.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.