Quantcast
Στο Περού το δεύτερο Παγκόσμιο Φόρουμ (UNWTO) για τον Γαστρονομικό Τουρισμό - enikonomia.gr
share

Στο Περού το δεύτερο Παγκόσμιο Φόρουμ (UNWTO) για τον Γαστρονομικό Τουρισμό

δημοσιεύτηκε:

Στη Λίμα του Περού θα πραγματοποιηθεί από τις 27 έως τις 29 Απριλίου 2016 το δεύτερο Παγκόσμιο Φόρουμ (UNWTO) στον Γαστρονομικό Τουρισμό, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού.

Παράλληλα, το φόρουμ αυτό το διοργανώνουν ο τουριστικός οργανισμός του Περού, (Promperu) και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού σε συνεργασία με το Basque Culinary Center.

Μάλιστα, οι ειδικοί του κλάδου θα μιλήσουν στο φόρουμ αυτό για θέματα όπως: Για τις τρέχουσες τάσεις του Γαστρονομικού Τουρισμού, για σχετικές έρευνες του κλάδου, για τα επιτυχημένα μοντέλα που μπορούν να εφαρμοστούν στα κλάδο αυτό  αλλά και για τις προκλήσεις του γαστρονομικού  τουρισμού, τις καλύτερες πρακτικές, την επαγγελματική εκπαίδευση και την καινοτόμα ανάπτυξη προϊόντος.

Μάλιστα η σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι: «Ο γαστρονομικός τουρισμός βοηθά στο branding και στην προώθηση των προορισμών, ενώ ενισχύει και διατηρεί την τοπική οικονομική ανάπτυξη των προορισμών».

Ο στόχος του φόρουμ είναι η ανταλλαγή εμπειριών και η ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών του γαστρονομικού προϊόντος σε παγκόσμιο επίπεδο μεταξύ των επαγγελματιών του κλάδου.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.