Quantcast
Συνάντηση Κουντουρά με μέλη της AHEPA - enikonomia.gr
share

Συνάντηση Κουντουρά με μέλη της AHEPA

δημοσιεύτηκε:

Η προβολή της Ελλάδας στην αγορά των ΗΠΑ και Καναδά συζητήθηκε σήμερα στη συνάντηση που είχε η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, με τον πρόεδρο της AHEPA Φίλιππο Φράγκο, το γενικό διευθυντή Βασίλη Μωσαΐδη, τον πρόεδρο της AHEPA-HELLAS (American Hellenic Educational Progressive Association) Νίκο Παπαδόπουλο και όλα τα μέλη του προεδρείου της ομογενειακής οργάνωσης.

Προς την κατεύθυνση αυτή, η κ. Κουντουρά ετοιμάζει επίσημη επίσκεψη τον Σεπτέμβριο.

Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν σειρά θεμάτων που αφορούν τον ελληνισμό σε ΗΠΑ και Καναδά, ο τρόπος που μπορούν να βοηθήσουν οι απόδημοι στην προβολή της Ελλάδος, καθώς και επενδυτικά σχέδια που αφορούν τον τουρισμό.

Από την πλευρά της, η Έλενα Κουντουρά εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη στήριξη της AHEPA και πρόσθεσε ότι οι απευθείας αεροπορικές συνδέσεις συμβάλλουν στην αύξηση της τουριστικής κίνησης και βοηθούν στη στενότερη σχέση της ομογένειας σε ΗΠΑ και Καναδά με την Ελλάδα.

Τέλος, η αναπληρώτρια υπουργός παρέδωσε στους εκπροσώπους της AHEPA και ειδικό τηλεοπτικό σποτ που προβάλλει τη χώρα μας ως σύγχρονο τουριστικό προορισμό.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.